Life&style

Sa 4 stvarno odlična trika od IKEA-e uštedjet ćeš prostor i novac pri uređenju stana

  • Sigurno si koji puta posjetila IKEA-u potrazi za nekim komadom namještaja 
  • Međutim, IKEA je poznata i po najnovijim trendovima uređenja
  • Njihovi stručnjaci točno znaju kako uštedjeti prostor i novac pri uređenju stana ili kuće 

Lijepo, funkcionalno i povoljno ne moraju se isključivati! Ako se želiš kod kuće ugodno osjećati te ujedno uštedjeti novac i prostor, imamo neke trikove za uređenje koji se nalaze u novom katalogu od IKEA-e. 

1. Iskoristi gornju površinu komode 

Ako je prostor u komodi pretrpan, to ne znači da odmah moraš kupiti još jednu komodu. Dobit ćeš dodatni prostor ako iskoristiš gornju površinu namještaja tako da staviš na nju dvije ili tri košare za spremanje stvari – u koje možeš pospremiti gumice za kosu, kablove za punjenje mobitela, slušalice i sl. 

 | Autor: IKEA IKEA

 

2. Pomiješaj stolce 

Sviđa ti se neki skup stolac? Onda ne moraš odmah kupiti četiri komada kako bi kompletirala stol u blagovaonici. Investiraj slobodno u taj jedan skupi stolac te slobodno imaj četiri različita. Osim što će izgledati zanimljivo i moderno, uštedjet će ti novac. Samo pazi da si stolci odgovaraju po boji, odnosno materijalu – kako ne bi izgledalo previše kaotično. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

3. Beauty izvan kupaonice 

Ako imaš puno make upa, možeš napraviti „beauty stanicu“ izvan kupaonice. Tamo možeš posložiti kistove, šminku, ruževe… Sigurno imaš neki ugao u hodniku ili u spavaćoj sobi. 

4. Slaganje knjiga

Nemaš mjesta za golemi regal za knjige? Onda možeš na manjim policama slagati knjige jednu na drugu, odnosno na hrpu. 

Možda vas zanima WOW! Ikea se udružila s Byredom i izbacila divnu kolekciju mirisnih svijeća Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pinterest @ Milk and Confetti blog

Komentari 0