Beauty

Počeo je veliki miss7 beauty natječaj - glasaj i osvajaj vrijedne nagrade!

  • Započeo je treći Value4Money: beauty natječaj
  • Što znači da biramo kozmetičke preparate koji su oduševili ove godine
  • Već danas ćeš u sklopu natječaja moći osvojiti i vrijednu nagradu

U ovom 'novom normalnom' mnoge stvari su se promijenile, ali neke ipak ostaju iste, poput, recimo, naše želje da izgledamo najljepše što možemo, da se njegujemo i priuštimo si neku lijepu beauty stvarčicu. Međutim, ni inače, a pogotovo sada, u ovim nesigurnijim vremenima, mi missice ne želimo svoj novac olako rasipati i važno nam je što kupujemo.
Kad već jednom provučemo karticu, želimo znati da smo za svoj novac dobili najbolje – bez obzira jesmo li potrošili dvadesetak ili više stotina kuna. Baš zato miss7 već treću godinu zaredom održava natječaj Value4Money: beauty kako bismo skupa s našim čitateljicama, ali i uz pomoć stručnjaka, doznali koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac.

 | Autor:
Tijekom trajanja miss7 Value4Money: beauty natječaja možeš glasovati za omiljene proizvode iz ukupno 13 kategorija (Puder, Ruž, Maskara, Lak za nokte, Krema za lice, Posebna njega za lice, Njega kose, Njega tijela, Dezodorans, Oralna njega, New Entry, Eko kozmetika, Mali beauty uređaji).

Glasanje traje mjesec dana, do 1. prosinca, a u tom će razdoblju stručni žiri u sastavu dr. med. Nevia Delalle, dermatologinja, Zvonimir Franić, hair stylist, Sanja Agić, vizažistica te glavna urednica miss7, Tonkica Zlački, testirati proizvode i odabrati svoj favorit iz svake pojedine kategorije.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Boris Trupčević, direktor i član Uprave 24sata, i članovi stručnog žirija Value4Money natječaja Sanja Agić, Zvonimir Franić, Tonkica Zlački i dr. Nevia Delalle

Kad se glasovi čitateljica i žirija zbroje, a doznaju pobjednički proizvodi, miss7 će ih s ponosom objaviti, no, do tada, moramo ti otkriti i da svi koji glasuju imaju šansu osvojiti dnevnu nagradu! Bit će to vrijedna beauty iznenađenja pa, draga naša missice, glasuj! Ali pazi, da bi osvojila nagradu trebaš glasovati u svakoj kategoriji natječaja Value4Money i još samo odgovoriti na nagradno pitanje: Koji je tvoj omiljeni beauty proizvod i zašto? Sretno!

Photo: None

Komentari 0