Life&style

S ovom maskom za spavanje s bluetoothom lako ćeš se isključiti iz ovog svijeta uz omiljenu glazbu

  • Veliki broj ljudi spava sa zaštitnom maskom kako ih ne bi smetala svjetlost
  • Kako se sve modernizira tako je i ovaj predmet dobio nove dodatke
  • Napravljena je maska koja u sebi ima bluetooth pa tako prije spavanja možeš slušati audio knjige ili glazbu bez gledanja u ekran

Miran i dobar san je ono što nam najviše treba, a iz tog razloga se mnogi odlučuju spavati s maskom preko očiju kako ih ne bi ometala  svjetlost i jutarnje sunčeve zrake. Isto tako mnogi od nas vole zaspati i uz zvuke televizora, glazbe ili uz koji red knjige. Iako mnogi stručnjaci taj čin ne bi pozdravili, neki od nas se ne mogu odreći tog rituala.

Možda vas zanima Uz ovu vreću za spavanje za odrasle zaspat ćeš kao u toplom zagrljaju, a ne moraš se bojati hladnih noći Rubrika Life&style Life&style

Na stranici Firebox prodaje se mekana siva maska za spavanje koja će ti olakšati spavanje bez da se odrekneš svojih rituala. Naime, ona u sebi ima bluetooth preko kojeg možeš slušati audio knjige i slušati glazbu bez da moraš gledati u ekran i time dodatno zamarati oči. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Možda vas zanima Evo zašto bi si svake večeri prije spavanja trebala skuhati jednu bananu Rubrika Life&style Life&style

Ovaj mekani i ugodni gadget veoma je praktičan jer ti ne zauzima puno mjesta u torbi na putovanjima, kad trebaš svojim mir za vrijeme vožnje, ali i ako ideš prespavati kod frendice. Njegova cijena je 29,99 funti odnosno oko 251 kune. 

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0