Life&style
Ryan Goslin kao Ken

Ryan Gosling ima božićnu verziju pjesme 'I'm Just Ken' iz filma 'Barbie' - ne možemo prestati slušati

  • 'All I want for Kristmas is Ken' ('Sve što želim za Božić je Ken'), želja je koju je Ryan Gosling i više nego ispunio
  • Ryan Gosling i Marc Ronson izbacili su božićni remiks pjesme 'I'm Just Ken' iz filma 'Barbie'
  • Imamo li novu božićnu hit pjesmu? Procijeni sama…

Baš kad smo pomislili da Barbiemanija jenjava, zvijezda filma Grete Gerwig dokazala je da smo bili u krivu. Tako je — Ryan Gosling je s Markom Ronsonom (autor originalne pjesme) izdao svečani remiks njegove nevjerojatne pjesme iz Barbie, 'I'm Just Ken.' Sretan Božić!

I ima još toga — također su objavili službeni glazbeni video, zajedno s jednominutnom uvertirom postavljenom u Mojo Dojo Casa House, studiju za snimanje ukrašenom svečanim dekoracijama. Gosling (ili je on u ulozi Kena... jednostavno ne možemo reći) brine hoće li pjesma 'I'm Just' biti 'svježa'. Predlaže dramatični klavirski solo (naravno, žalosno izvan tonaliteta). „Božić je čini svježom“, uvjerava ga Ronson sa bombonjerom u ruci.

 | Autor: Warner Bros Warner Bros Foto: Warner Bros/Ryan Goslin u ulozi Kena

Ryan se na kraju priprema za pjevanje uživljavajući se u lik sa sunčanim naočalama – „jer svijet može imati Kenov glas, ali samo Barbie može imati njegove oči.“

Možda vas zanima Je li vrijeme za buce? Mi smo se zaljubili u ove preslatke u Barbie roza boji Rubrika Moda Moda

A onda započinje 'I'm Just Ken (Merry Kristmas Barbie)' — što je u biti izvedba originalne pjesme s podcrtavanjem svečane orkestracije i zvončića... i dodatnim bonusom iznenađujuće soul izvedbe Goslinga. Iskreno, dodat ćemo ovu pjesmu na vrh liste našeg popisa božićnih pjesama.

Bez daljnjeg odlaganja, pogledaj spot: 

I to nije sve — Ryan Gosling i Mark Ronson također su objavili nekoliko drugih remiksa na 'Ken, EP.'  Jedva čekamo vidjeti Kena kako sljedeće godine nosi nekoliko Grammyja za ovaj EP — sto posto smo ozbiljni kada kažemo da ih zaslužuje!

Pete Davidson Možda vas zanima Ovo je najbolja parodija na film 'Barbie'. Verzija komičara Petea Davidsona nasmijat će svakog do suza Rubrika Life&style Life&style
Photo: Warner Bros

Komentari 0