Life&style
Pete Davidson

Ovo je najbolja parodija na film 'Barbie'. Verzija komičara Petea Davidsona nasmijat će svakog do suza

  • Komičar Pete Davidson otvorio je novu sezonu humorističnog showa 'Saturday Night Live' 
  • Izveo je parodiju na blockbuster godine 'Barbie', koja je odmah postala hit na društvenim mrežama
  • Njegov skeč 'Barbie' jednostavno je zarazno duhovit 

Pojavio se novi Ken na pozornici? Ili Pete? Ili je doista Ken? Kako god, komičar Pete Davidson satirizirao je film 'Barbie' u humorističnoj emisiji 'Saturday Night Live' na najbolji način dosad: Iz solo arije 'Barbie' Ryana Goslinga 'I'm Just Ken', bivši dečko Kim Kardashian pjeva novi hit, pjesmu 'I'm Just Pete' ('Ja sam samo Pete').

'Ja sam samo Pete'

Pete Davidson, 29-godišnji komičar, koji je tek završio boravak u klinici za odvikavanje, sprdao se prvenstveno sam sa sobom. Pjeva kako nikoga neće zanimati njegov rad osim njegove majke - čak ni kad je pred kamerama s oskarovcima poput Joea Pescija. Da će redovito 'biti high'  i onda ulaziti u sumnjive investicije (poput kupnje rashodovanog trajekta Staten Islanda), da će ga mediji vrijeđati zbog izgleda.

I naravno, Davidson ne bježi ni od svoje povijesti veza: i dalje ga zovu Skete, ali nije smio govoriti o tome (tako ga zove Kayne West), da je zapravo bio samo 'trojka', ali hej – dečki koji se bave komedijom obično su ružni, a on čak i dobro izgleda.

I na kraju, Davidson se također referira na incident od prošlog ljeta: Dok sjedi u 'Barbie autu' s Barbie (Chloe Fineman) na kraju pjesme, on se odveze - direktno u kuću. Uz 'Ne opet!', pjesma tada završava. Pozadina za kraj je zapravo ljetni incident kada se Pete Davidson sa svojom tadašnjom djevojkom Chase Sui Wonders zabio autom u kuću na Beverly Hillsu.

Ben Hardy Možda vas zanima Tko je Ben Hardy koji glumi Olivera u novoj romantičnoj hit komediji 'Love at First Sight'? Rubrika Life&style Life&style

Evo zašto komičar zaslužuje poštovanje

Neki se možda neće nasmijati šalama Petea Davidsona. Moguće je i da ga neki poznaju jedino po bivšim vezama s Arianom Grande, Kim Kardashian ili Phoebe Dynevor. Međutim – a za to se 29-godišnjem Newyorčanu možete odati jedino poštovanje - Pete Davidson igra veliku ulogu kada se radi o javnom obraćanju o mentalnom zdravlju i destigmatizaciji problema mentalnog zdravlja.

Davidsonu, čiji je otac bio vatrogasac koji je poginuo u terorističkim napadima 11. rujna, dijagnosticiran je posttraumatski stresni poremećaj i bipolarni poremećaj. Zvijezda ne skriva obje ove bolesti od javnosti - na taj način pokazuje ljudima sa sličnim dijagnozama da nisu sami. I to je u konačnici prilično osnažujući potez.

Možda vas zanima Aaron Taylor-Johnson novi je kandidat za ulogu Jamesa Bonda, a inače i vrlo zanimljiv tip... Rubrika Life&style Life&style
Photo: YouTube

Komentari 0