Life&style

Ovaj rujan će biti mjesec iz snova za ova tri horoskopska znaka

Ovaj mjesec pozitivne vibracije zuje zrakom – a osobito za ova tri horoskopska znaka

Premda još uopće nemamo osjećaj da je ljeto na izmaku, već smo pomalo zagazile u rujan – koji sramežljivo nagoviještaju kiše i prevrtljivo vrijeme. Međutim, kad je riječ o zvijezdama, sve je jasno za ova tri horoskopska znaka – slobodno možemo reći „da će to biti njihov mjesec!“ 

Bik 

Osobe rođene u znaku bika osjećaju se u rujnu kreativnije nego ikad prije. Sve im je šarenije, povezano sa svim čulima te imaju posebno puno volje za sve načine zabave i umjetnosti. Osim toga, svojom seksualnošću snažno djeluju na okolinu. Rujan je savršen mjesec za bikove, za njihove planove. Bikovi su sada otvoreni za sve što život nudi, a osobito za veliku porciju tuluma. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Djevica 

Rođena si u znaku djevice? Onda možeš biti vesela. Rujan će biti za tebe senzacionalan. Samouvjerenija si nego ikada i jako motivirana da postaneš još bolja osoba nego što već jesi. Gledaš u prošlost i na sve što si dosad napravila te znaš da možeš biti jako ponosna na sebe. U rujnu ćeš shvatiti koliko si zapravo snažna te koliko je potencijala u tebi. Sada je dobro vrijeme da radiš planove za budućnost. Vjeruj u sebe – imaš neiscrpan potencijal. 

Vaga 

Imaš svu sreću ovog svijeta na svojoj strani. U rujnu ćeš biti jako osjećajna i maštovita te uživati u unutarnjem miru koji osjećaš. Djeluješ poput magneta na druge i isijavaš pozitivom. Osobito ćeš uživati u romantičnim raspoloženjima, ljubavi u prijateljstvu. Pred tobom je vrlo intenzivno razdoblje kojim ćeš samouvjereno vladati. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0