Life&style

Rođendanska tortica natopljena džinom savršena je za ljubiteljice džina - i kolača!

  • Razmišljaš što bi mogla pokloniti prijateljici (koja je, usput, ljubiteljica džin tonika) za rođendan?
  • Iako je boca alkohola uvijek prolazi, ako nemaš bolju ideju, ali nije baš originalno
  • Što stoga kažeš na divan mekani biskvit natopljen džinom dolazi, koji još dolazi sa svijećicom tako da je sve spremno za proslavu?

Što kupuješ ljubiteljici džina koja ima sve? Omiljenu brend pića već ima, imaju otmjene staklene čaše... Možda je vrijeme da isproma džin u kolaču i to baš prigodnom, rođendanskom jer baš smo pronašli savršen poklon. Sada svojoj prijateljici možeš pokloniti torticu natopljenu omiljenim pićem, džinom.

Možda vas zanima Tamna čokolada s džin tonikom savršena je slastica za toplije dane, a dobra je i za mršavljenje Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/Firebox PR/Firebox Gin Cancake

Fini mekani biskvit natopljen je vrhunskim zanatskim ginom. Ovi Gin Cancakes ručno su izrađeni u Njemačkoj tradicionalnim metodama koristeći samo prirodne sastojke, a budući da su pečeni u konzervi, imaju dug vijek trajanja do 18 mjeseci bez potrebe za dodacima, stabilizatorima ili bojilima. Spremni su da uživaš u njima čim ih izvadiš iz konzerve. Ovaj kolačić dolazi zajedno srođendanskom svijećicom pa je sve spremno za proslavu. I najbolje, sva je cuga ispečena pa nećeš imati mamurluk, barem ne od ovog kolača.

U poznatoj zagrebačkoj slastičarnici možeš se počastiti džin tonik sladoledom!

 | Autor: PR/Firebox PR/Firebox Biskvit natopljen džinom koji dolazi sa svjećicom

Bilo da nekome želiš čestitati rođendan ili ga jednostavno iznenaditi učini to sa veličanstvenim slasnim iznenađenjem. Ovakav gin kolačić možeš kupiti ovdje za otprilike 80 kuna, što nije puno za ovako originalno iznenađenje.

Možda vas zanima Đžin koji u doticaju s tonikom mijenja boje - to treba isprobati! Slažeš li se? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/Firebox PR/Firebox Asortiman kolačića

U asortimanu kolača osim onih natopljenih džinom, možeš pronaći i one natopljene vinom, viskijem, pivom ili šampanjcem. Za svačiji ukus ponešto.  

Photo: PR/Firebox

Komentari 0