Life&style

Rim, London ili Pariz? Požuri i uhvati top destinacije za jeftino putovanje u veljači

  • Dosta ti je zimske monotonije? Ili se želiš počastiti jednim putovanjem za Valentinovo?
  • Istražili smo što nam Ryanair nudi u veljači - izbora je mnogo
  • Ispod 300 kn povratni letovi za Rim, London, Pariz i brojne druge destinacije. Na tebi je da izabereš, no moraš djelovati brzo jer ovakve prilike ne traju dugo!

Je li i tebe uhvatila siječanjska depra? Ne brini, nisi jedina.  No, još samo par dana i najdepresivniji mjesec u godini je iza nas. Veljača nam donosi Valentinovo - voljela ga ili ne, bila solo ili u paru, ovo je odlična prilika da se počastiš jednim kratkim putovanjem. Ma kao da nam uopće trebaju druga opravdanja za putovanje uz ovakve cijene kakve smo iskopali.

Ryanair trenutno nudi jeftine karte za mnogobrojne europske destinacije. Izabrali smo naša 3 favorita!

Vječni grad Rim

 | Autor: shutterstock shutterstock

"Svi putevi vode u Rim" - kaže stara izreka, a nama se najviše sviđa put iz Zagreba do Rima s RyanAirom za 5 eura. Da, dobro si pročitala. Na Ryanairu trenutno možeš naći kartu do Rima 31. siječnja za točno 37 kn. Povratak je nešto skuplji, međutim i dalje te čitav put dođe manje od 25 eura, to jest manje od 200 kn. 

Na kalendaru možeš vidjeti sve datume i cijene za veljaču. 

Pravila za putovanje u Italiju s obzirom na COVID-19 pročitaj ovdje

 | Autor: screenshot ryanair screenshot ryanair

Možda vas zanima Kristijan Iličić o najluđim iskustvima s putovanja te kako je putovati za vrijeme pandemije Rubrika Life&style Life&style

Grad snova London

 | Autor: shutterstock shutterstock

Poznat i kao "The City of dreams", s Londonom zbilja nikada ne možeš pogriješiti, neovisno koliko si ga puta posjetila. A ako nisi nikada - sada je pravo vrijeme. Kroz čitavu veljaču u London možeš letjeti iz Zagreba za 20ak eura i za isto toliko se vratiti. Možeš kombinirati i kratki vikend izlet ili ako imaš više vremena na raspolaganju - čitav tjedan. Jedno je sigurno - u Londonu ti neće biti dosadno koliko god vremena imala. Isplaniraj datume koji ti najviše odgovaraju i kreni!

Za svaki znak postoji idealno putovanje. A tvoje je...

Od 11. veljače za ulazak u UK potrebno je samo predočiti dokaz da si primila sva cjepiva (EU digitalna Covid potvrda) te u tom slučaju nikakvi testovi nisu potrebni. Oni koji nisu cjepljeni moraju napraviti PCR test prije putovanja i nakon ulaska u UK. I jedni i drugi su obavezni ispuniti formular koji možeš naći ovdje

Kod putovanja u London treba pripaziti i na to da UK više nije u EU te da u zemlju možeš putovati samo s valjanom putovnicom.

 | Autor: screenshot ryanair screenshot ryanair

Grad ljubavi Pariz

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

I za kraj - šećer na kraju za sve zaljubljene. Poznat kao Grad svjetla ili Grad ljubavi, Pariz je ultimativna valentinovska destinacija. I ti i tvoj dragi ovog Valentinova možete zakačiti lokot na slavni Most umjetnosti, a ključić baciti u Seinu. Iz Zagreba u Pariz možeš letjeti svakog četvrtka ili nedjelje, a tim danima se i vraćati. Ovaj put će te u veljači koštati tek 300 kn! 

Pravila za putovanje u Francusku s obzirom na COVID-19 pročitaj ovdje. 

 | Autor:

Kako naći jeftine aviokarte na Ryanairu?

Osim ove tri destinacije, na Ryanairu možeš još pronaći mnoštvo europskih destinacija po ovakvim cijenama, uključujući Dublin, Brisel, Cipar, Maltu, Milano i Malagu. 

Evo i kratki vodič kako možeš, kada god to želiš, najlakše saznati na koje sve destinacije s Ryanairom možeš jeftino putovati. 

1. otvori početnu stranicu Ryanaira

2. Upiši destinaciju s koje polaziš, te klikni na destinaciju odredišta. Otvorit će ti se prozor sa svim destinacijama za koje leti Ryanair iz Zagreba. Ili izaberi destinaciju koja te zanima ili klikni na "Any destination" (bilo koja destinacija) kako bi dobila pregled najeftinijih letova za sve destinacije. 

 | Autor: screenshot ryanair screenshot ryanair

3. Otvorit će ti se novi prozor. Tu izabereš mjesec u kojem želiš putovati, kao i koliko dana i dan u tjednu kada bi letila. Najbitnije je izabrati mjesec u kojem želiš putovati - sve ostalo nije bitno što klikneš jer će ti se u kalendaru ionako pokazati sve opcije za  taj mjesec.

 | Autor: screenshot ryanair screenshot ryanair 4. Kada si izabrala, klikneš na Apply i Search i dobiti ćeš listu država s najjeftinijim letovima, kao i kalendarima u kojima možeš kombinirati datume.

 | Autor: screenshot ryanair screenshot ryanair To je to!

Photo: None

Komentari 0