Life&style

Riješi kviz i saznaj koji tip ljetovanja ti najviše odgovara

  • Odbrojavamo do godišnjeg odmora, a sigurni smo da isto radiš i ti!
  • Dok strpljivo čekaš na svoj zasluženi odmor, predlažemo ti da riješiš naš zabavni kviz koji će ti otkriti koji tip ljetovanja ti najviše odgovara. Tko zna, možda te odgovori iznenade!
  • Nakon što riješiš kviz, skrolaj na dno članka gdje te očekuje i nagradni natječaj. U samo par klikova možeš osvojiti zalihu novog Franck plant based cappuccina u kojem možeš uživati cijeeelo ljeto!

Možemo se složiti da nema te osobe koja ne voli ljetovanje? Ono što nas međusobno razlikuje je to što se idealna vizija ljetovanja razlikuje od osobe do osobe. Jedni preferiraju ljetovanje na plaži, po mogućnosti daleko od gužve i galame, s knjigom u jednoj ruci, a ledenom kavom u drugoj ruci. Drugi pak obožavaju aktivan odmor, puno sportskih aktivnosti na moru, ali i u planinama te rado posjećuju nove destinacije, a ima i onih koji na ljetovanju imaju običaj partijati od jutra do mraka. 

Riješi kviz i otkrij koji tip ljetovanja je baš po tvom guštu!

Osvoji zalihu novog Franck plant based cappuccina!

Želimo ti da ovo ljeto uživaš u šalici najukusnijeg cappuccina i zato te miss7 i Franck nagrađuju zalihom plant based cappuccina, točnije po dva pakiranja od svakog okusa, a za pripremu najbogatije pjene tu je i električna pjenjača. 

 | Autor:

Novi Franck plant based cappuccino vrhunskog okusa na bazi zobi, prirodno bez laktoze, s dodatkom prirodnih aroma, kao stvoren je za one koji znaju uživati. Ambalaža je 100% reciklabilna, a zahvaljujući službenoj vegan oznaci prikazanoj na ambalaži, vrlo lako možeš prepoznati glavne odlike ove linije proizvoda - u proizvodima nema sastojaka životinjskog porijekla. Uživati možeš u klasičnim okusima vanilije ili čokolade, ali i pomalo neobičnom, cappuccinu nježne ružičaste boje koja dolazi iz praha cikle.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnici su:

Violeta Rakas
Maja Grgos
Željana Popović

Photo: Unsplash

Komentari 0