Life&style
Rihanna, novi stan

Rihanna je kupila superluksuzni penthouse u Los Angelesu, već samo od pogleda zastaje dah

  • Slavna pjevačica Rihanna već osam godina živi u luksuznom stanu u neboderu The Century u Los Angelesu
  • Kako je dobila dijete, a drugo je na putu, pjevačica je odlučila kupiti novi, veći stan 
  • Kupila je golemi penthouse koji se proteže preko cijelog 40. kata nebodera

Od 2014. godine je Rihannino primarno prebivalište luksuzni stan u The Centuryju, jednom od najskupljih i najprestižnijih rezidencijalnih nebodera u Los Angelesu. Međutim, s novom bebom i drugim djetetom na putu, plus osobljem te svojom sveprisutnom pratnjom, osjeća se pomalo skučeno u svom domu s tri spavaće sobe i 325 kvadratnih metara stambenog prostora.

 | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth

Pjevačica sa Barbadosa ispravila je tu situaciju onako kako to mogu jako bogati i slavni - izdvojila je 21 milijun dolara za kupnju jednog od najvećih stanova The Centuryja, penthousea koji se proteže preko cijelog 40. kata zgrade. S više od 836 kvadratnih metara životnog prostora, brojnim detaljima po narudžbi i nevjerojatnim pogledom, prostor je dostojan svake superzvijezde.

 | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth  | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth

Prodavač je bio Nick Molnar, milijarder, suosnivač tehnološke tvrtke Afterpay, koji je prvobitno tražio 28 milijuna dolara za penthouse, ali Rihanna je ispregovarala veliki popust.

Možda vas zanima Brad Pitt prodao je luksuznu vilu koju je posjedovao čak 30 godina i koja ga veže za Angelinu Jolie Rubrika Life&style Life&style

U svakom slučaju, ta snižena prodajna cijena od 21 milijun dolara predstavlja gubitak od 600.000 dolara za Molnara, koji je kupio stan prije manje od dvije godine od glumca Matthewa Perryja. Tijekom svog četverogodišnjeg vlasništva, glumac iz 'Prijatelja' opsežno je preuredio stan uz pomoć arhitekta Scotta Joycea i dizajnera interijera LM Pagana, a čini se da Molnar nije napravio nikakve promjene u Perryjevom dizajnu.

Privatno dizalo otvara se u ulaznoj galeriji stana, a gosti će biti zadivljeni zaobljenim zidom dnevnog boravka s prozorima od poda do stropa s pogledom na horizont. Tamnosmeđi podovi od tvrdog drva 'ulijevaju se' u blagovaonicu koju krasi potpuno bijela kuhinja s mramornim pločama, dvostrukim otocima i vrhunskim uređajima.

 | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth

U sklopu objekta nalazi se i zvučno izolirano kino s kaučima od velura i glavni apartman sa spavaćom sobom, dvostrukim ormarima po narudžbi, dvostrukom kupaonicom i vlastitim privatnim dnevnim boravkom. Ali, najdojmljivije značajke stana vjerojatno su njegove četiri odvojene vanjske terase, koje gledaju u četiri različite strane svijeta te sportski panoramski pogled na Tihi ocean, otok Catalinu, nebodere u središtu L.A.-a, planinu San Gabriel i čak na snježnu kapu Mount Baldyja.

 | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth

 | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth

Drugi poznati stanovnici luksuznog nebodera The Century su Denzel Washington i zvijezde reality TV programa Terry i Heather Dubrow. A tu je i Candy Spelling, čiji se slavni dvoetažni penthouse nalazi odmah iznad Rihanninog, a proteže se na 41. i 42. katu zgrade.

 | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth

Neboder je dovršen oko 2010. godine, a dizajnirao ga je Robert A.M. Stern Architects. The Century je glavni stambeni neboder Century Cityja od svog završetka. Rihannin penthouse uključuje pozamašnih 8814 dolara mjesečnih naknada za stanovanje — za to dobiva mnoštvo pogodnosti u zgradi, uključujući četiri parkirna mjesta u podzemnoj garaži, vratara i zaštitare koji rade 24 sata dnevno, pristup vanjskom bazenu i bujnim vrtovima, skladišne prostore, korištenje restorana, konferencijske sobe i još puno toga.

 | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth

Rihanna također posjeduje dvije vile (jednu do druge) u planinama iznad Beverly Hillsa, premda su obje navodno iznajmljene. Prema Forbesu, pjevačica je trenutačno najbogatija glazbenica na svijetu, s neto bogatstvom od 1,4 milijarde dolara.

 | Autor: Michael McNamara / Brian Speth Michael McNamara / Brian Speth

Možda vas zanima Colin Farrell kupio je raskošnu rustikalnu vilu okruženu zelenilom, zavirili smo u nju i oduševili se Rubrika Life&style Life&style
Photo: Michael McNamara / Brian Speth
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlicna