- Porto Spalato otvoren je u sklopu La Meridiena Lav i diči se tradicionalnom dalmatinskom kuhinjom
- Chef Željko Ljubas stigao je iz Sarajeva, ali neka te to ne buni. Luka Sarajevo u kojem je kuhao slovi za najbolji ribli restoran u BiH
- Ambijent restorana također je tradicionalan, a kakva je spiza najbolje je osobno provjeriti...
Željni novih doživljaja, da ne kažemo ljetnih avantura, pozdravljamo svaki zanimljiv bar, klub, restoran koji se otvori a koji bismo mogli posjetiti za vrijeme naših "krstarenja" jadranskom obalom. Pa evo, ako voliš tradicionalnu dalmatinsku kuhinju koju ističu kao svoju gastro smjernicu, možeš je isprobati u nedavno otvorenom restoranu Porto Spalato.
Otvoren je u sklopu La Meridien Lava, resorta koji kilometar južno od Splita koji se diči sa 5 zvjezdica. Podstrana, gdje se nalazi sad nam daje razlog više za da u nju navratimo, osim lijepih šljunčanih plaža. Restoran - konoba Porto Spalato lijepog je ambijenta, a obećavaju i još bolje spizu. Ne znamo, nismo bili, ali vjerovat ćemo na riječ onima koji jesu, a pričaju o izvrsnim morskim specijalitetima, možda najboljom ribljom juhom te salatom od hobotnice.
5 nezaobilaznih lokacija za posjetiti u Splitu
Chef je Željko Ljubas koji je svoj renome stekao u sarajevskom restoranu "Luka Sarajevo" koji je svoje iskustvo iz najboljeg ribljeg restorana u BiH prenio i u Split. Ako te put nanese u ovaj dio Dalmacije možda je dobro provjeriti što to Ljubas sprema... No, možeš navratiti i najesen ili zimi. Naime, Porto Spalato nije sezonski restoran već je svoja vrata držati otvorena cijele godine.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
manfred
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.