Life&style

Rene Zellweger 4. će put biti Bridget Jones, više nema Marka Darcyja, ali na scenu se vraća Hugh Grant!

  • Četvrti nastavak filmske komedije definitivno kreće u snimanje ovog ljeta, a bit će prikazan na Valentinovo ove godine
  • Kako će to izgledati, 22 godine nakon nastanka prvog filma iz serijala, 'Dnevnik Bridget Jones, ne možemo ni zamisliti jer Bridget već odavno nije novinarka u tridsetima u očajničkoj potrazi za "onim pravim"
  • No zaplet će očito biti vruć jer sa scene nestaje Colin Firth odnosno lik Mr. Darcyja, a vraća se Hugh Grant kao Daniel Cleaver, njezina tiha patnja
  • Pročitaj također: Prošlo je 20 godina od prvog filma Dnevnik Bridget Jones, a ove detalje i dalje malotko zna

Ako nešto možemo nazvati pravim djevojačkim filmom naše mladosti, to bi bez mnogo konkurencije mogao biti 'Dnevnik Bridget Jones' snimljen sada davne 2001. godine. I danas nam izmami osmijeh na lice kad ga se sjetimo (na primjer, Bridgetinog spuštanja niz vatrogasnu šipku). Pa nam je tako izmamila i vijest da se doista snima četvrti nastavak ovog filmskog serijala, a zna se i točan datum dolaska u kina, 14. veljače 2025. 

Naslov novog filma je 'Bridget Jones: Mad About the Boy', oscarovka Renée Zellweger vraća se svojoj staroj ulozi Bridget, a nakon što ga nije bilo u trećem filmu iz serijala, ponovno će se pojaviti i lik Daniela Cleavera odnosno Hugh Grant. Bridgetina tiha patnja iz prvog nastavka i njezin ne baš moralan urednik kojeg je ipak odbacila izabravši mirnijeg i plemenitijeg Marka Darcyja. 

 | Autor: IMDB IMDB Foto: IMDB

Zvuči kao stari-novi ljubavni zaplet na pomolu? Nije sigurno, iako u filmu više nema Colina Firtha tj. Darcyja. Radnja se odvija u vrijeme nakon što je Darcy poginuo u Sudanu i prikazuje život Jones kao udovice s dvoje male djece. Važnu ulogu imat će i novo glumačko pojačanje u serijalu, Leo Woodal kojeg smo prvo zamijetili u seriji 'Bijeli lotos', a nedavno gledali (i još gledamo, ne silazi s top liste) u Netflixovoj seriji 'One Day'. U kakvom je on odnosu s Bridget?

U četvrtom će im se nastavku pridružiti i Emma Thompson, koja je u 'Bebi Bridget Jones' glumila dr. Rawlings. Uz nju će se u novom nastavku filma pojaviti i Chiwetel Ejiofor. A dok čekamo novu 'Bridget Jones' mogli bismo pogledati stare nastavke ili barem onaj prvi. To je uvijek dobra ideja. 

 | Autor: Blitz Blitz

 

Photo: IMDB

Komentari 0