Life&style

Reese Witherspoon objavila je fotku sa svojom kćeri, izgledaju kao blizanke. Evo čime se ona bavi...

Reese Witherspoon, zvijezda 'Plavuše s Harvarda', podijelila je slatke fotografije na Instagramu na kojima se vidi kako ona i kći Ava Phillippe provode zabavnu večer zajedno na Oceana's 16th Anual SeaChange Summeru.

Glumica je započela objavu preslatkim selfiejem prije događaja na kojem su ona i njezina 23-godišnja kći smiješe u hotelskim ogrtačima. 'Savršena ljetna noć s mojom djevojkom @avaphillippe', napisala je uz objavu, dodajući da je dvojac proveo večer 'učeći sve o @oceana nevjerojatnom radu na očuvanju prirode.'

Reese, inače osnivačica branda 'Hello Sunshine', također je podijelila fotografiju nekih kozmetičkih proizvoda i dodataka koje je koristila kako bi dobila 'glam' za svoj večernji izlazak, uključujući ulje za lice s vitaminom C, sunčane naočale od kornjačinog oklopa i biserne naušnice sa zlatnim detaljima.

Na kraju je Witherspoon pokazala konačni izgled nje i njezine kćeri za spomenuti događaj. Dvojac majka-kći izgledao je praktički identično dok su se smiješile i pozirale zajedno. 'Savršen duo', napisala je glumica uz slatku snimku.

Evo što sve znamo o Avi Philippe…

Ava Phillippe, kći holivudskih zvijezda Reese Witherspoon i Ryana Phillippea, probija se u industriji mode i zabave. Surađivala je s poznatim brendovima, ima više od milijun pratitelja na Instagramu i poznata je po tome što posjećuje neke od najcool događaja.

Ava je trenutačno u vezi s kolegom studentom s prestižnog UC Berkeleyja, Owenom Mahoneyem. Međutim, dvojac drži svoju vezu daleko od očiju javnosti, pa nije potpuno jasno jesu li još uvijek zajedno.

Nakon što je prošle godine otkrila da je panseksualka, Ava je poslala važnu poruku svojim brojnim pratiteljima, rekavši: „Mogu i blokirat ću profile koji ispod mojih postova stavljaju netrpeljive poruke pune mržnje. Moj Instagram profil nije mjesto za okrutnost/govor mržnje i namjeravam da tako i ostane.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Čime se bavi Ava Phillippe?

Ava je surađivala s poznatim brendovima kao što su Beyoncéin 'Ivy Park' i 'Pat McGrath Labs', dokazujući svoju sposobnost da drži korak s najcool trendovima u modnoj industriji. U travnju je prisustvovala Coachella zabavama koje su organizirali 'The Zoe Report's ZOEasis' i 'H&M', pokazujući svoju strast prema modi i zabavi.

Osim smisla za modu, Ava je i talentirana umjetnica. Izložila je svoja umjetnička djela na Instagramu, uključujući skice sebe, svoje majke, pa čak i svog voljenog psa Benjija. Ava prodaje svoje umjetnine na platformama 'Society6' i 'Etsy', te donira dio svog prihoda u dobrotvorne svrhe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Je li Ava ikada radila sa svojom mamom Reese Witherspoon?

Unatoč tome što ima slavne roditelje u industriji zabave, Ava je fokusirana na vlastiti put. Studentica je na Kalifornijskom sveučilištu Berkeley i postala je zaštitno lice Amazonove kampanje 'Off to College' 2019. godine. Premda je izrazila zanimanje za bavljenje glumom, uzela si je vremena da shvati koji je put pravi za nju.

Roditelji je podržavaju, a Reese Witherspoon je rekla „da je ponosna na postignuća svoje kćeri  i predanost pozitivnom utjecaju na svijet.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Jesu li Reese Witherspoon i Ryan Phillippe još uvijek prijatelji?

Čini se da Reese Witherspoon i Ryan Phillippe, premda su se rastali prije 15 godina, održavaju prijateljski odnos usmjeren na zajedničko roditeljstvo svoje dvoje ljupke djece, Ave i Deacona. Predani roditelji su primijećeni kako bodre svoju djecu na raznim događajima i zajedno slave posebne životne događaje. 

Ava Phillippe i Reese Witherspoon | Autor: Instagram Instagram Ava Phillippe i Reese Witherspoon

Photo: Pixsell/WENN

Komentari 0