Life&style

Recite „Da“ u srcu Zagreba

Hotel Dubrovnik, poznati zagrebački hotel u centru Zagreba čija poželjna lokacija i elegantno uređenje posebno odgovaraju organizaciji svečanosti vjenčanja, organizira Dane otvorenih vrata, 15. i 16. prosinca. Tijekom ta dva dana posjetitelji će moći razgledati dvorane uređene za jedan od najvažnijih i najljepših dana u životu para.

Smješten na samom Trgu bana Jelačića, zbog svoje je izuzetno atraktivne pozicije, hotel idealna destinacija za organizaciju vjenčanja.

 | Autor:

Zato će u trajanju Dana otvorenih vrata omogućiti cjelodnevne posjete dvoranama na prvom katu koje će biti postavljene i pomno uređene za svečanu prigodu vjenčanja, s podijem i stolovima u njihovoj organizaciji. Razgledavanje dvorana bit će otvoreno za sve zainteresirane u cjelodnevnom terminu od 9 do 18 sati. Kako bi posjetiteljima olakšali odabir svadbenog jelovnika, hotel će za vrijeme trajanja dana otvorenih vrata svaki dan od 16-18h omogućiti i degustaciju jela iz bogate svadbene ponude najboljih hrvatskih jela. U svadbenu ponudu hotela uključena je svečana večera, paket pića, jedno noćenje u apartmanu za mladence, 50% popusta na redovne cijene soba prilikom rezervacije smještaja za goste na svadbi i do 7 besplatnih parkirnih mjesta.

 | Autor:

Osim dvorana za vjenčanje, posjetitelji će imati priliku posjetiti i jednu dvoranu na polukatu koja će biti posebno namještena na način koji pogoduje konferencijama, seminarima ili kakvim drugim službenim događanjima, kojima su potrebne multifunkcionalne, dobro osvijetljene i opremljene dvorane.

 | Autor:

Hotel Dubrovnik poziva sve zainteresirane koji ovaj važan dan žele ovjekovječiti pogledom na samo srce Zagreba, u nezaboravnom ugođaju elegantno uređenog hotela, da se pridruže Danima otvorenih vrata i upoznaju se s ponudom i specijalnim pogodnostima.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0