Life&style 02. srpnja 2021.

Recept za čips od tjestenine u jednom je danu pregledalo 12 milijuna ljudi! Valja ga isprobati

Recept za čips od tjestenine u jednom je danu pregledalo 12 milijuna ljudi! Valja ga isprobati
Instagram @emilyzachrycooks. Čips od tjestenine
  • TikTok je ponovno glavni krivac za novi viralni recept - pripremanje hrskavog čipsa od tjestenine
  • Ovu grickalicu dosita je jednostavno pripremiti, a uz nju možeš konzumirati omiljene umake
  • Otkrivamo ti i video s receptom  koji je u samo jednom danu pregledalo više od 12 milijuna ljudi

Društvene mreže svako malo iznjedre novi hit recept, a ta uloga je ovoga puta pripala čipsu od tjestenine! Ova jednostavna, a po svemu sudeći i vrlo ukusna grickalica, postala je slavna zahvaljujući društvenoj mreži TikTok. Njezina priprema je vrlo jednostavna, a započinje kuhanjem tjestenine po odabiru.

Možda vas zanima... Veliki novitet! Pogledaj kako bi uskoro mogli izgledati mobiteli koje koristimo Rubrika Life&style Life&style

Skuhanu tjesteninu pomiješaj s maslinovim ulje, parmezanom i začinima po želji te stavi u pećnicu na 200 stupnjeva. Čips se peče 20-25 minuta, a kasnije ga možeš poslužiti uz omiljeni umak. Ovaj zadatak možeš još jednostavnije obaviti ako posjeduješ fritezu koja će ti hrskave grickalice pripremiti u još bržem roku.

Ideja za fino jelo u toplim danima: ljetna tjestenina - s džinom!

Proces pripreme demonstrirat ćemo ti uz pomoć videa kojeg je u samo jednom danu pregledalo više od 12 milijuna ljudi! Doista impozantan podatak.

@feelgoodfoodie

##pastachips are my new favorite chips! They’re so good and make the best appetizer! ##pastatiktok ##summertime

♬ Music Food (Director Cut Mix) - Chad
Možda vas zanima... Više od 10 milijuna pregleda ima ovaj recept za tjesteninu s pečenim feta sirom, a priprema je nikad lakša! Rubrika Life&style Life&style

Postoji mogućnost da ovu zanimljivu grickalicu pripremiš i u tavici na štednjaku. U tom slučaju tjesteninu ćeš nakon kuhanja trebati dobro posušiti kako bi bila spremna za prženje. Dovoljno je da u tavi bude ulja otprilike 1 cm, a u vrelo ulje potom pažljivo dodajte tjesteninu i prži je do zlatno žute boje – otprilike 5-8 minuta. Detaljan recept dostupan je na stranici našeg sestrinskog portala missGASTRO, a pronaći ga možeš ovdje.

Komentari 0