Life&style
Indiana Jones

Prvi trailer za film 'Indiana Jones 5' je konačno stigao, prepun je akcije i glumačkih zvijezda

  • Za sve ljubitelje filmova o Indiana Jonesu, slavnom arheologu i pustolovu, imamo dobre vijesti
  • Harrison Ford ponovno vitla bičem kao Indiana Jones!
  • Stigao je prvi trailer za 'Indianu Jonesa i Zov sudbine'

Obožavatelji popularnog filmskog serijala 'Indiana Jones' dugo su čekali, a sada se napokon pojavio prvi trailer za oproštajnu izvedbu Harrisona Forda (80) kao arheologa s bičem. Preview video otkriva i službeni naziv filma: 'Indiana Jones i zov sudbine'. Peti nastavak Indiana Jonesa trebao bi doći u kina u lipnju 2023. godine.

Novi božićni filmovi Možda vas zanima Tako laki i zabavni: 7 novih božićnih filmova koje se isplati pogledati Rubrika Life&style Life&style

Trailer za Indianu Jonesa prikazuje digitalno pomlađenog Harrisona Forda

Prvi trailer za peti film o 'Indiana Jonesu' prikazuje digitalno pomlađenog Harrisona Forda, koji doživljava avanture kao profesor Henry 'Indiana' Jones Jr. u svom najboljem izdanju. Ipak, najveći dio radnje 'Indiane Jonesa 5' odvija se u kasnim šezdesetim godinama prošlog stoljeća, kada su Sovjetski Savez i Sjedinjene Države u utrci na mjesec. Sada 80-godišnja hollywoodska zvijezda Ford izvodi odvažne vratolomije u isječku: jaše na konju New Yorkom, održava ravnotežu na vlaku u pokretu i skače iz automobila u automobil u gustom prometu.

'Indiana Jones i zov sudbine' obećava da će biti nostalgični oproštaj od glavnog glumca Forda. Trailer već aludira na neke kultne trenutke serije avanturističkih filmova. 'Indiana Jones 5' prvi je dio koji nije režirao legendarni redatelj Steven Spielberg. James Mangold ('Logan: The Wolverine'), koji je također zaslužan za scenarij, preuzeo je redateljsku palicu od slavnog Spielberga.

Indiana Jones | Autor: PARAMOUNT PARAMOUNT Indiana Jones

Ove zvijezde pojavljuju se u 'Indiani Jonesu i Zovu sudbine'

Osim glavnog glumca Harrisona Forda, u novom filmu pojavljuju se i zvijezda 'Fleabaga' Phoebe Waller-Bridge kao Indyjevo kumče Helena, Mads Mikkelsen kao negativac Voller, Boyd Holbrook kao njegov pristaša Klaber i povratnik John Rhys- Davies kao Sallah. Dio slavne postave su i Antonio Banderas, Toby Jones i njemački glumac Thomas Kretschmann.

Možda vas zanima Jedan od omiljenih filmova naše mladosti dobiva novo izdanje s Timotheejem Chalametom u glavnoj ulozi. Procurile su i prve fotke Rubrika Stars Stars
Photo: Disney

Komentari 0