Life&style

Prvi smo isprobali Miss Donut božićnu ponudu

Ponuda krafni iz Miss Donuta nas uvijek oduševi, i okusom, ali i izgledom. A posebno su poznati su po prigodnim krafnama, evo što su pripremili ovih blagdana

Početak adventa je tu - neke novitete smo već otkrili, pa nas je zanimalo što možemo očekivati od popularnog zagrebačkog "krafneraja", Miss Donut. Zaputila sam se do njihove pekarnice i kafića kako bi mi otkrili što su nam novo pripremili. S prodajom vlagdanskih slastica Miss Donut kreće u ponedjeljak - 3. prosinca, a osim u samom Miss Donutu, njihove božićne slastice moći ćeš pronaći i u kućici 'Tri praščića' na glavnom zagrebačkom trgu. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Osim klasične ponude koju imaju cijele godine, jedna od novosti je božićni brownie koji će biti ukrašen da izgleda poput soba, božićne jelke ili poklona, a okus će biti naranča, malina i klasični čokoladni. Prvi put će u ponudi biti i veliki Gingerbread men koji izgleda baš kao iz popularnog crtića 'Shrek'. 

Ipak Miss Donut je najpoznatiji po svojoj ponudi krafni, pa će ovih blagdana biti ukrašene u četiri verzije - bor, poklon, sob i prigodna crveno-zelena kombinacija. Punjenja božićnih krafni uglavnom će biti Nutella, Creme Brulée i Triple Choco. Cijene su 11 kuna po krafni, dok brownies košta 16 kuna,  ova ponuda vrijedi do Sveta tri kralja.

Za adventa će klasična ponuda krafni biti prigodno ukrašena zvjezdicama i borovima.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić  
Kod Miss Dounut moći ćeš se zasladiti i vrućim čokoladama s dodacima kao što su Oreo keksi, Jaffa keksi, napolitanke, domaćice, Smarties bomboni i marshmallowsi, a prigodno će biti ukrašeni božićnim sprinklesima te malim šećernim gingerbreadom. U ponudi je i kuhano crno i bijelo vino koje je posebno zato što ima komadiće naranče, brusnice i limuna. U prosincu stiže i Pumpkin Spice Latte, pa će gosti moći probati i ovaj super napitak. 

Uskoro će i sam kafić poprimiti božićno ruho, pa se definitivno isplatiti doći na slatki zalogaj. Još jedna super stvar je što u kafiću postoje i dva selfie štapa kako bi se gosti lakše mogli uslikati i podijeliti slike s fotogeničnim slasticama na društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Nova ponuda hrane na Adventu će te oduševiti Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

U ovoj slastičarnici ponudu uvijek prilagođavaju prigodama, a posebna se pažnja posvećuje dekoriranju hrane - prošle su to godine, primjerice, bile krafne s likom Djeda Božićnjaka i poklona. Neizostavna slastica su i Cinnamon Rolls u ovo doba godine. Tri vrste keksa su pak u ponudi posljednjih nekoliko mjeseci za one koji vole i nešto osim tipičnih krafni.  

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Oko Božića predstavit će i dva prošlogodišnja specijaliteta, schwarzwald krafnu od tamne čokolade, višanja i šlaga te eclair s narančom i kremom od vanilije. Oni će u ponudi biti vrlo kratko, tjedan, dva oko Božića.

Informacija za sve koji se sutra zateknu u blizini - sutra Miss Donut slavi svoj drugi rođendan povodom kojeg će svatko dobiti komad velike krafne i malu vruću čokoladu na poklon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Donut (@miss_donut_hr) on


Možda vas zanima Ho-ho-ho! Znamo u kojem kafiću već sada možeš uroniti u božićnu bajku! Rubrika Life&style Life&style


Ako si na drugom kraju grada, možeš jednu od 13 vrsti krafni rezervirati preko web stranice, pa ćeš biti sigurna da će te tvoje najdraže čekati. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

 

 

 

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0