Life&style

Prvi posao poznatih Hrvata: Judita Franković prala prozore na benzinskoj, a Neda Parmać prodavala voće na tržnici

  • Emisija na UNA TV otkriva kako su se naši celebrityji ponovno snašli u svojim prvim poslovima
  • Judita Franković, Neda Parmać, Đani Stipaničev i Nina Kraljić otkrili su koji su to bili njihovi prvi poslovi u tinejdžerskim danima
  • Poznati Hrvati su se pred kamerama prisjetili doživljaja s tih radnih mjesta te se opet okušali u svojim prvim poslovima!

Svi su slavni imali svoje skromnije početke, a u emisiji Una, due, tre Une TV saznat ćeš koji su to bili prvi poslovi glumice Judite Franković, pjevačice Nede Parmać, pjevača i glumca Đanija Stipaničeva te pjevačice i nekadašnje predstavnice Hrvatske na Eurosongu, Nine Kraljić.

Poznati Hrvati su se tako ponovno okušali u svojim prvim poslovima iz tinejdžerskih dana pa je tako Judita Franković za gledatelje emisije opet prala prozore automobila na benzinskoj pumpi, Neda Parmać prodavala voće na tržnici, Đani Stipaničev otišao u ribolov, a Nina Kraljić još je jednom postala prodavačica u dućanu.

 | Autor: Una TV Una TV Judita Franković u emisiji Une TV, Una, due, tre

Ispričali su i kako su dobili svoje prve poslove. Judita, koja je svoj prvi posao dobila s 13 godina u rodnoj Kutini je rekla: “Ekipa je htjela raditi na benzinskoj, no nekako smo sestra i ja uspjele dobiti taj posao. Pokazalo se da smo dosta vrijedne pa smo tako par godina za redom dobile mjesto u smjenama. Znale bi mi i zaraditi, kako koji dan.” 

 | Autor: Una TV Una TV Đani Stipaničev u emisiji Une TV, Una, due, tre

Đani Stipaničev ispričao je kako je u ribolov krenuo već s 12 godina: “Svi moji prijatelji su išli na ovaj ili onaj način povremeno na ribe pa sam eto i ja odlučio zaraditi neku kunicu, odnosno tada dinar na taj jedan težak posao, ali zanimljiv i pun energije i doživljaja.”

Neda Parmać svoj prvi posao radila je s djedom Ivanom na tržnici: “Moj dida Ivan je radio na placu i pitao me jesam li željna viška novaca. U početku smo radili na postotak, moj postotak je bio 10% od prodaje, ali koliko god bih zaradila, uzela bih 50 kuna”, kroz smijeh se prisjetila Neda. U šali je priznala i kako je “iskorištavala tu rodbinsku vezu” da više zaradi.

 | Autor: Una TV Una TV Neda Parmać u emisiji Une TV, Una, due, tre

I Nina Kraljić ispričala je kako je dobila svoj prvi posao: “Htjela sam zapravo odustati od glazbene akademije i bio je moj rođendan. Vidjela sam u izlogu da traže nekoga za rad i ja sam jednostavno uletila i onda me tadašnja šefica testirala odmah na licu mjesta. Meni je to bio super izazov i ja sam zapravo uspjela prodati neke stvari taj dan i dobila sam posao”.

 | Autor: Una TV Una TV Nina Kraljić u emisiji Une TV, Una, due, tre

Budući da su morali dosta naporno raditi za svoju prvu plaću, i danas se sjećaju na što su je potrošili, a prisjetili su se i ostalih poslova koje su radili prije karijere koja ih je proslavila.
 
Je li ih slava promijenila i jesu li zaboravili vještine koje su usavršavali u mladosti, možeš provjeriti u video prilogu Lucije Ptičar na linku

Možda vas zanima Vlatka Pokos oprostila se od plesne avanture pa poručila Maji Šuput: “Nadam se da ću ti ukrasti ovaj posao” Rubrika Stars Stars
 
Photo: Una TV

Komentari 0