Life&style
Amy Winehouse

Prve slike iz biografskog filma o Amy Winehouse: Ne možemo vjerovati koliko Marisa Abela sliči na pjevačicu

  • Ovaj mjesec započinje snimanje filma o prerano preminuloj pjevačici Amy Winhouse 
  • Naslov filma je 'Back To Black', a slavnu pjevačicu glumi Marisa Abela 
  • Nevjerojatno je koliko glumica sliči na pokojnu pjevačicu 

Snimanje filma 'Back To Black' trebalo bi započeti ovog mjeseca, a riječ je o dugo očekivanom biografskom filma o životu pokojne, velike pjevačice Amy Winehouse. Režirao ga je hvaljeni redatelj Sam Taylor-Johnson (koji je režirao 'John Lennon: Dečko koji ne obećava', 'Pedeset nijansi sive' i Netflixov 'Gypsy'). Film 'Back To Black', koji će sadržavati mnoge Amyne pjesme, ima potporu The Amy Winehouse Estate.

Možda vas zanima Austinu Butleru Zlatni globus za sjajnu ulogu Elvisa, a evo tko su najbolji od najboljih u svijetu filma Rubrika Stars Stars

Britanska glumica Marisa Abela (koju možda prepoznaješ iz BBC-jeve serije 'Industrija') glumit će slavnu pjevačicu. Objavljena je prva slika Marise kao Amy - i svi već komentiraju nevjerojatnu sličnost.

 | Autor: Lionsgate movies Lionsgate movies

Dijeleći fotografije, Marisa Abela objavila je posvetu Amy na svom Instagramu uz natpis: „I za London. Ovo je za London. Jer Camden Town ne gori“. Volim te, Amy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marisa Abela (@marisaabela_)

Film će se fokusirati na Amynu izvanrednu genijalnost, kreativnost i iskrenost koji su bili dio svega što je radila. Putovanje koje ju je odvelo od ludila i boja Camden High Streeta 90-ih do globalnog obožavanja - i opet natrag, 'Back To Black' obrađuje život pjevačice, trudeći se da se vidi što je Amy vidjela, da se osjeti što je osjećala“. 

Komentirajući film, redatelj Sam Taylor-Johnson rekao u jednom intervjuu: „Moja veza s Amy započela je kad sam napustio koledž i visio u kreativno raznolikoj londonskoj četvrti Camden. Dobio sam posao u legendarnom KOKO CLUB-u i još uvijek mogu osjetiti miris svakog štanda na tržnici, vintage trgovine i ulicu... Nekoliko godina kasnije Amy je napisala svoje izrazito iskrene pjesme dok je živjela u Camdenu. Kao i kod mene, postao je dio njezine DNK. Prvi put sam je vidio kako nastupa na talent showu u Ronnie Scott's Jazz Clubu u Sohou i odmah je bilo očito da nije samo 'talent'... bila je genijalna.“

„Kao filmaš ne možeš tražiti više. Osjećam se uzbuđeno i ponizno što imam priliku realizirati na filmu Amynu predivno jedinstvenu i tragičnu priču popraćenu najvažnijim dijelom njezine ostavštine - njezinom glazbom. Potpuno sam svjestan odgovornosti i sa svojim suradnikom na scenariju, Mattom Greenhalghom, stvorit ću film koji ćemo svi zauvijek voljeti i cijeniti. Jednako kao što i osjećamo prema Amy“, dodao je režiser. 

Kada izlazi 'Back To Black'?

Datum izlaska filma još nije potvrđen, ali očekuje se da će to biti negdje 2024. godine.

Možda vas zanima Kultni 'Titanic' vraća nam se u kina nakon 25 godina u posebnom formatu, objavili su i datum Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0