Life&style

Proricanje sudbine iz dlana: Evo što znači kad se tvoje linije srca dodiruju

  • Kod nekih ljudi se linije srca dodiruju kad drže dlanove jedan do drugoga
  • Što to znači prema umjetnosti čitanja sa dlana? 
  • A što znači ako se ne dodiruju?

Linije na dlanu otkrivaju o osobnosti čovjeka puno više nego što su mnogi toga svjesni. U krajnjoj liniji, svatko od nas ima svoj individualni otisak. Ne može se gledati nečija budućnost, ali se neke karakterne osobine čovjeka mogu prepoznati prema linijama na dlanu. Ova stoljećima stara umjetnost čitanja sa dlana zove se još i hiromantija, a potječe iz Grčke. 

Različite linije na dlanu su promjenjive, kao i sam život. Jednako kako se tijekom vremena može promijeniti čovjek, tako se mogu na njegovim linijama dlana odjednom pokazati prekidi ili nepravilnosti. Ne kaže se bez razloga da je dlan odraz osobnosti. 

gatanje iz kave Možda vas zanima Stara tehnika gatanja iz kave: Što označavaju simboli koje dobivamo gatanjem iz kave Rubrika Life&style Life&style

Posebno značenje pripisuje se liniji srca

Linija srca otkriva kako se netko ponaša u vezi, na primjer prema partneru, obitelji ili poznanicima. Zbog toga je onda „zaslužna“ za emocije i osjećaje. Snažna linija znači da je čovjek otvoren i spontan prema drugima. Voli veliki nastup. 

Linija srca ide od ruba dlana do kažiprsta 

Ako je linija dugačka i duboka, to ukazuje na veliku strast i duboke osjećaje. Što je ravnija, toliko je čovjek objektivan. Ako je valovita, to je znak čestih promjena osjećaja. Ako je linija srca jako kratka ili slabo istaknuta. To nije loš znak. Čovjek je još osjetljiviji i trebaju mu mjesta gdje se može povući u svoj mir, poput lijepog hobija, nekog skrovitog mjesta u vrtu, balkon gdje može pustiti dušu da luta. 

Možda vas zanima Je li tvoj kažiprst dulji od prstenjaka ili je obratno? To mnogo govori o tvom karakteru... Rubrika Life&style Life&style

Sada stavi dlanove jedan pored drugoga tako da su ti vrhovi malih prstiju na jednakoj visini. Pogledaj linije srca – jesu li jedna pored druge? 

1. Da, moje linije se točno poklapaju 

Ako su tvoje linije srca točno u istoj visini, to znači da si mirna, nježna i suosjećajna osoba. Velike i iznenadne promjene nisu ti drage. Vjerojatno ćeš se udati za partnera koji će odgovarati tvojoj obitelji i prijateljima i s kojim će se svi slagati. 

Evo što znači kad su ti linije srca na različitim visinama 

2. Linija na mojoj desnoj ruci je viša nego na lijevoj 

Ako ti je linija srca na desnoj strani viša nego na lijevoj, to znači da si vrlo mudra, ispred svog vremena si i osjećaš da te privlače stare duše. Neovisna si i ne padaš pod utjecaj drugih, a ne smeta ti ni što drugi misle o tebi. Vidiš i sudiš stvari i ljude samo prema onome kakvi doista jesu. Uglavnom ne zadovoljavaš očekivanja drugih. Moguće je da si u vezi sa starijim partnerom, živiš s njim i s njim imaš svoj mir. 

via GIPHY

3. Linija na mojoj lijevoj ruci je viša nego na desnoj 

Kad je linija na tvojoj lijevoj ruci više nago na desnoj, to znači da si jaka i samouvjerena te se bojiš izazova. Tražiš divlju, strastvenu ljubav. Tvoj parter također mora biti samopouzdan i snažan. Moguće je da imaš mlađeg partnera ili nekog doista egzotičnog. 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0