Life&style

Pronašli smo splitsku oazu s nestvarno lijepim napicima

Kafić simpatičnog imena - Odmah Iza, u rekordnom je roku postao nezaobilazno mjesto koje bi vrlo lako moglo odnijeti pobjedu u kategoriji najslađeg splitskog kafića

Jedan pogled na kafić Odmah Iza dovoljan je da shvatiš zašto zaslužuje biti na listi najljepših splitskih mjesta. Svaki napitak izgleda kao da je odmah spreman za Instagram fotku, a o fantaziji okusa ne moramo ni govoriti. Uređen u super ležernom i ugodnom stilu, Odmah Iza mjesto je gdje ćeš se osjećati kao kod kuće, odnosno u vlastitom dnevnom boravku. Specijalnost su im kave s mnoštvom dodataka te vruće čokolade s okusima Nutelle, Kindera i Orea, ali u ponudi imaju i vrhunske kave te ostale napitke za osvježenje. 

 | Autor: Instagram Instagram Odmah Iza

Split je tako postao bogatiji za jedno jedinstveno i posebno mjesto, a ovaj mali simpatični kafić sa toplim ugođajem ubrzo je postao omiljenom destinacijom svih Splićana. "Htjeli smo svojim sugrađanima ponuditi novo omiljeno mjesto za prvu jutarnju kavu ili opušteno druženje sa prijateljima, a sve to upotpuniti raznovrsnom ponudom ukusnih toplih napitaka i nekih novih zanimljivih pića.", kaže ekipa koja stoji iza ovog genijalnog kafića. 

Možda vas zanima 3 zagrebačka kafića s najboljim vrućim čokoladama Rubrika Life&style Life&style

Ono po čemu je "Odmah Iza" vrlo brzo postao poznat su Kinder i Oreo vruće čokolade, Raffaello bijela čokolada, topli kakao sa marshmallowsima te Cinnamon Dolce Latte, odnosno bijela kava sa cimetom. "Nečemu već postojećem, dodali smo svoj potpis i tako zapravo postali jedinstveni u našem gradu."

 | Autor: Instagram Instagram Odmah Iza

U ponudi Odmah Iza od nedavno se nalazi i ultra popularno i traženo piće Rose Lemonade. A kako kažu "osim što se trudimo da bude jako ukusno, nastojimo da sve što pripremimo i izgleda jako lijepo i privlačno." Upravo su u tome i najgenijalniji! Nema šanse da se odlučiš za samo jedan napitak niti da okineš samo jednu Insta fotku u ovom preslatkom kafiću.

 | Autor: Instagram Instagram Odmah Iza

S obzirom na to da nam se bliži najljepše razdoblje u godini, Odmah Iza s posebnim veseljem priprema i svoju božićnu priču te pregršt iznenađenja! Tako su najavili da će "osim u raznovrsnoj ponudi, gosti moći uživati i u predivnom ambijentu. Nadamo se da će tako kroz vesela druženja u našem kafiću osjetiti i lijepu blagdansku čaroliju. Svi su dobrodošli!"

Photo: Instagram

Komentari 0