Life&style

Pronašli smo najveću, najveseliju i daleko najjeftiniju torbu za plažu. Odlična je!

Naša potraga je završena. Možda, nažalost, malo prekasno za sve one koji su već krenuli na ljetovanje dijelimo tu informaciju, pa im robna kuća IKEA nije pri ruci, ali što ćete, ovo blago smo tek nedavno ugledali. Na pomalo neočekivanom mjestu - u IKEA-u najčešće idemo po namještaj, posuđe, ukrase za dom, u ovo doba godine i stvari za vrt... A manje po nešto što ćemo nositi. Ipak, evo nam blaga: torba Bröggan (ah, ta švedska imena!). Točkasta, veselih boja, zeleno-žuto-narančasta ova torba za plažu stvarno je konkretan komad u koji štošta stane. Zapremnina joj je 45 litara!

 | Autor: IKEA IKEA

Prostrana platnena torba s ručkama dio je istoimene ljetne BRÖGGAN kolekcije i baš djeluje čvrsto i solidno (ne sumnjamo i da jest). Ima unutarnji džep u koji možemo spremiti sitnice poput mobitela, sunčanih naočala i novčanika, jer tko bi ih inače iskopao u tako velikoj torbi. Savršeno za spremiti ručnik, kupaći, bocu vode, knjigu... i sve što još misliš ponijeti na plažu, ali i za odlazak u kupnju. Cijena je jednako fantastična kao i izgled i praktičnost ove torbe: 6,99 eura!

IKEA kultni komadi namještaja Možda vas zanima 6 najpopularnijih IKEA proizvoda svih vremena i kako su postali kultni komad Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: IKEA IKEA

Photo: IKEA
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Yes