Life&style

Pronašli smo najljepši luftić za ljeto 2018.!

Svake godine pronađemo novi luftić koji izgleda kao savršen dodatak za sljedeći odlazak na plažu ili bazen, a kako će tek dobro izgledati na Insta fotkama...

Svake sezone pronađemo barem nekoliko genijalnih luftića koji, osim što su neviđeno efektni, izgledaju i kao idealan način za sunčanje, odmaranje, uživanje. A kada ti kažemo da niti jedni do sad nisu izgledali ni upola tako predivno kao ovi leptiri, ni najmanje ne pretjerujemo!

 | Autor: Funboy Funboy

Luksuzna kompanija igračaka za bazen Funboy napravila je genijalnu suradnju s poznatom talijanskom modnom kućom Missoni, prema tome ni ne čudi što su nas ova remek dijela na napuhavanje toliko oduševila. 

 | Autor: Funboy Funboy Missoni x Funboy leptir luftić, 950 kuna

Možda vas zanima Jesu li ovo najljepši ručnici za ležanje na plaži? Rubrika Life&style Life&style

Luftići dolaze u dvije varijante, odnosno dvije boje i jednom kada otkriješ njegove čari, nećeš se htjeti maknuti sa svog leptira cijelo ljeto. Tipične Missoni boje i printevi čine ovaj luftić ultra luksuznim, zbog čega mu je i cijena poprilično visoka... Missoni x Funboy leptir košta 148 dolara, odnosno 950 kuna!

 | Autor: Funboy Funboy

Plus, iz službene izjave koju je objavio Funboy odmah smo zaključili da je ovaj luftić nadasve poseban i jedinstven: "Missoni x Funboy Butterfly ima elegantan i ženstven oblik krila koja su napravljena upravo tako da se nježno izdižu iz vode dok luftić pluta, zbog čega osoba koja je na njemu ima osjećaj da lebdi!" 

 | Autor: Funboy Funboy

OMG, želimo ga!!

Photo: Funboy

Komentari 0