Life&style

Pronašli smo detalje za kuću do 119 kuna koji će u tvoj dom donijeti ljeto

  • Svaka nova sezona zove nas da malo izmjenimo i dom i u njega donesemo novo godišnje doba
  • Detalji poput ogledala, jastuka, vaza, vješalica, košara mogu činiti razliku
  • Obišli smo naše trgovine i odabrali predmete čije cijene ne prelaze 119 kuna

Kao što volimo osvježiti svoj ormar s početkom nove sezone, tako i svom domu volimo promijeniti izgled pružiti novi izgled. Naravno, nećemo adaptirati stan ni premjestati namještaj svakog proljeća, ljeta, jeseni ili zime - bit će dovolno promijeniti nekoliko sitnica da se promijeni ozračje. Detalji koji nas podsjećaju na more i ljeto savršeno lako se mogu uklopiti (i lakše dočekati godišnji odmor). Pogledali smo kakva je ponuda u dućanima i izdvojili smo detalje do 119 kuna koji će osvježiti tvoj stan. 

Zidna ogledala

Idealno rješenje kako vizualno povećati manje prostorije su ogledala. Trgovine su prepune raznih oblika pa možeš i sama kreirati jedno veliko ogledalo od nekoliko manjih ili pak izabrati neko zanimljivog geometrijskog oblika koji će odmah cijeloj prostoriji dati potpuno novi, moderniji i zanimljiviji izgled. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 99, 90kn, Stradivarius 119, 90kn, Stradivarius 119, 90kn, Stradivarius 119, 90kn

Ukrasni jastuci

Ukrasni jastuci idealan su primjer kako nije potrebno puno novca i truda da tvoj dnevni boravak ili spavaća soba poprime nov izgled. Osim što vraćaju u život tvoj stari (i pomalo dosadni) kauč, mogu biti i osvježenje cijele prostorije. Mogu poslužiti i kao ukras i mjesto za sjedenje na podu, a lijepo će izgledati i na balkonu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: sve Zara 89 kn, 89 kn, 99 kn, 99 kn

Možda vas zanima Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari Rubrika Life&style Life&style

Košare

Košara u koje možeš spremiti novine i/li časopise, jastuke i deke, daljinske, klupka vune i igle za pletenje (?) ili bilo koji drugi detalj koji ne želiš da ti smeta, zanimljiv je detalj u svakoj prostoriji tvog stana. Postoje od raznih materijala tako da ih možeš prilagoditi svakom interijeru. Ako ti se ne sviđaju kao klasični spremnici, u njih možeš staviti stolnu lampu ili vazu s cvijećem i poprimit će novo ruho.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: IKEA 79, 90kn, Stradivarius 79, 90kn, IKEA 79, 90kn, IKEA 79, 90kn

"Podsjetnici" na more

Guštaš pri pomisli na plivanje u moru, vožnju barkom, izležavanje na plaži? Hvala Bogu, ukrasnih predmeta koji podsjećaju na more ne nedostaje u dućanima ni jedno ljeto. Prekrivač u dvije nijanse plavih prugica pravo je ljetno osvježenje tvojeg kauča i fotelje, kao i vaze ukrašene konopcem s motivom sidra i kormila u koje možeš staviti i oblutke da te podsjećaju na plažu. Tu su i vješalice u obliku brodića za hodnik ili kupaonicu te plavi komplet vaza. Osim što u njima možeš držati cvijeće, superi izgledaju i kad se u njima ništa ne nalazi. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: prekrivač Lesnina 119 kn, ukrasne vaze Lesnina 15 kn, vješalice Emmezeta 19, 90 kn, vaze Ikea 29, 90 kn

Photo: miss7/Shutterstock/PR

Komentari 0