Life&style

Pronađi muža uz pomoć psa- preko realityja

Sigurno si se nagledala TV emisija gdje žene i muškarci čineći svašta pokušavaju naći svoju srodnu dušu, gledaj samo "Ljubav je na selu"! Evo jedne izmišljotine namijenjene vlasnicima pasa, što je romantičnije nego kad im njihov ljubimac pronađe ljubav života?

Romantika i to u dlakavom obliku. Čini se kako su televizijski producenti u stalnoj potrazi za novim načinima privlačenja publike. Kada su već spajali poznate osobe preko televizije, srodne duše na pustim otocima, ili kada gledamo domaću inačicu, Ljubav na selu, čini se kako je došlo vrijeme da i da se ljubav na televiziji (mada se to na livadama za šetanje pasa događa prilično često, tako da zamisao ima smisla) traži uz pomoć kućnih ljubimaca. Za ovaj reality koji potpisuje producentska kuća October film najviše će se zainteresirati vlasnici pasa iz Velike Britanije, točnije Londona. Logično, tamo će se show i prikazivati.

 | Autor: Twitter Twitter

A tko bi mogao odoljeti seksi tipu koji još k tome je neopisivo privržen svom psu, baš poput jednog Toma Hardyja? Dobro, možda smo se malo zaletjele. No, evo o čemu je riječ. Producentska kuća izdala je javni oglas svim zaljubljenicima i vlasnicima pasa koji još uvijek nisu pronašli ljubav svog života da se prijave na ovaj show. U opisu oglasa stoji: "Tražimo sve poželjne samce iz Londona i okolice da prepuste ruke sudbine svojim najdražim šapicama. Nije li logično da muškarčev ili ženin najvjerniji prijatelj odluči za svog vlasnika tko će mu najviše odgovarati?"

Tko će odlučiti, čovjek ili pas, to ćemo tek vidjeti. Može li pas doslovno nanjušiti tko je dobar za njegova vlasnika ili vlasnicu? Sigurno će u odluci imati svoju riječ, no hoće li ona biti presudna? Mi se veselimo početku snimanja ovog neobičnog reality showa s nadom da nešto slično uskoro dođe i kod nas...

Photo: Instagram

Komentari 0