Life&style
1/10

Produkt dizajn za svaki dom

Mnogi će se složiti kako neobični detalji i namještaj mogu svaki dom učiniti posebnim. Dizajn mlade Ana Tevšić sigurno će oduševiti ljubitelje jedinstvenih proizvoda. Ana će također izlagati na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja koji će se održati u zagrebačkom Centru Kaptol 9. i 10. veljače od 10 do 21 sat.

 | Autor:

Diplomirana produkt dizajnerica, 26-godišnja Ana Tevšić stoji iza brenda „-Love, Ana“. Počela je raditi tijekom studija, a su njezin brend i studio nastali su potpuno spontano. „Razvili su se sami od sebe, bez da sam planirala ili nešto posebno prilagođavala. Radim neprestano zadnje dvije godine otkad sam završila faks, i moj brend se nekako razvio zajedno sa mnom“, istaknula je dizajnerica koja će sudjelovati i na Sajmu kreativnih detalja.

 | Autor:

Ljubav je Anina velika inspiracija. Ona ju, kako kaže, pokreće i iz nje crpi svoju snagu, pa je naziv brenda bio jednostavan izbor. „Htjela sam da i samo ime prenosi poruku brenda koji predstavlja, a "-Love, Ana" je zapravo jako prisan, intiman potpis. Referirala sam se na potpis u ljubavnim pismima, i to mi se činilo kao pun pogodak“ objasnila je.

 | Autor:

Njezin brend uključuje proizvode za uređenje interijera poput stolića, lustera, vješalica, stalaka, detalje za dom kao što su šalice ili pribor za kuhanje, sitnice poput kalendara te proizvode za pse (krevetići, vodilice, privjesci i slično). S obzirom da ju inspirira okolina, ljudi, njezini psi, maštanja i svakodnevne situacije, asortiman „-Love, Ana“ brenda vrlo je raznolik.

 | Autor:

Koristi različite materijale, ovisno o dostupnosti. Iako je počela s metalnim lampama, danas ju najviše zanimaju plastika i keramika te kombinacije materijala. Cijene se kreću ovisno o proizvodima. Manje proizvode poput broša ili privjeska za pseću ogrlicu možete pronaći za 35 kuna, dok su lusteri i drugi namještaj skuplji. Anin brend svakako je drugačiji, a za to je sigurno zaslužna sama dizajnerica koja uvijek unese dio sebe ili neku svoju priču u svaki svoj proizvod.

Više Aninih radova pogledajte u galeriji...

O Budi IN sajmu kreativnih detalja više saznajte ovdje.

Photo: None

Komentari 0