Life&style 24. listopada 2012.

Pripremite se za novi singl Luke Nižetića

Pixsell.

Poznati pjevač Luka Nižetić uskoro će izbaciti novi singl "Nisu Godine".

''Jugo' je pjesma koja je na najbolji mogući naćin najavila izlazak mog četvrtog studijskog albuma objavljenog  u lipnju pod imenom 'Kad zasvira...'. Tijekom ovoljetnih koncertnih nastupa uvjerio sam se da je pjesma brzo osvojila, kako publiku tako i radijske top liste i uz neke moje hit naslove, kao što su 'Proljeće', 'Prava ljubav', 'Ponekad poželim', 'U mislima' zasigurno postala još jedan udarni adut iz mog glazbenog opusa. Nadam se da će jesenski singl 'Nisu godine' postići približno, ako ne i isti uspjeh kao njegov prethodnik, a razlog više ovakvom vjerovanju stoji u činjenici što je njegov autor Dino Muharemović, ujedno i autor 'Juga'. Dino je moj novi suradnik, pravo otkriće i osoba iznimno talentirana i kreativna, jednom rječju hitmejker,  koji na mom albumu potpisuje četiri skladbe. Producent albuma Zvonimir Dusper Dus napravio je podosta minimalistički, pročišćen aranžman koji na momente  asocira na zvuk  Gotan Projecta gdje dominiraju dionice harmonike i violine. Radi se o jednoj sjetnoj, pomalo nostalgičnoj ljubavnoj pjesmi u kojoj se može više naći malo životno iskusnija publik,a siguran sam da će ona biti neizostavni dio mog  repertoara kada mi bude bilo i 50 godina' ovim riječima splitski glazbenik Luka Nižetić uvodi nas u priču njegovog novog singla  koji će svoje radijsko predstavljanje  imati u ponedjeljak na Narodnom radiju u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Inače ovo je četvrti službeni singl s njegovog aktualnog albuma 'Kad zasvira...' s kojeg su zavidni radijski airplay i uspjeh među publikom zabilježili 'Kad zasvira..', 'Tamo gdje me srce vuče', te 'Jugo'. Već ranije Luka je istaknuo da je iznimno ponosan na svoj novi studijski album s kojeg planira plasirati najmanje šest singlova. Video broj za nadolazeći singl 'Nisu godine' krenut će u realizaciju tijekom studenog i u njegovom stvaranju, kao i na prethodna dva ('Tamo gdje me srce vuče', 'Jugo')  glavnu riječ o scenariju i ideji imat će sam Luka i njegov team. Splitski glazbenik nakon ljeta nastavlja s koncertnim aktivnostima pa ga tako ove subote očekuje nastup u Zagrebu povodom rođendanskog slavlja City center One East, a u narednom razdoblju možete ga vidjeti i  u Zadru i Osijeku.

Sve Lukine daljnje aktivnosti i planove možete redovito pratiti  na njegovoj službenoj Facebook Fan page stranici gdje mladi Splićanin vrlo aktivno komunicira sa svojim fanovima. Novi singl poslušajte ovdje.

Komentari 0