Life&style

Princ William i vojvotkinja Kate redovito krše jedno kraljevsko pravilo - i to već šest godina

  • Članovi britanske kraljevske obitelji moraju se svakodnevno držati brojnih propisa 
  • To zasigurno nije uvijek lako jer toga doista ima previše 
  • Postoji jedno pravilo koje plemići redovito krše…

Tek odnedavno smo mogle malo škicnuti kako izgleda život članova britanske kraljeve obitelji – i to putem Instagrama kada su princ William i vojvotkinja Kate napravili svoju „Kraljevsku turneju vlakom“ kroz Veliku Britaniju. 

Možda vas zanima Bila je lijepa, ali ovih 6 stvari princeza Diana jednostavno je mrzila na svom tijelu Rubrika Stars Stars

Međutim, koliko god se pojavljivanje članova kraljevske obitelji činilo savršenim, mnogo je toga vezano uz strogi protokol. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea dobro su poznati po osjećaju dužnosti kad je riječ o kraljevskim propisima i bontonu. Međutim, postoji jedno pravilo, odnosno princ William i vojvotkinja Kate neprestano krše protokol zbog jedne stvari.

Naime, već nekoliko godina William i Kate krše pravila kada putuju s djecom, ali posebno s princem Georgeom. Prema kraljevskom protokolu, nekoliko prijestolonasljednika zapravo ne smije putovati zajedno, tako da je monarhija još uvijek osigurana u slučaju nesreće ili pada.

Možda vas zanima Tako mali, a već zvijezda! Princ George glavni je junak nove komične serije inspirirane njegovim životom Rubrika Life&style Life&style

Međutim, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nisu se pokoravali tom pravilu od 2014. godine, kada su s princem Georgeom bili na putu za Novi Zeland i Australiju, a od tada zajedno putuju kao obitelj u avionu.

Photo: Instagram / @theroyalfamily

Komentari 0