Life&style
Najmlađi članovi kraljevske obitelji u školi se ponašaju poput svojih vršnjaka

Princ George i princeza Charlotte u školi su poput svih drugih, a moraju posebno slijediti jedno pravilo

  • Za princa Georgea i princezu Charlotte sigurno vrijedi i poneko posebno pravilo, ali i ne kada školsko zvono označi na početak nastave
  • Privatna Škola Thomas Batters ne razlikuje svoje učenike, a posebno im je važno ‘jedno pravilo’
  • Naime, svuda po školi učenike podjećaju da ljubazni, a od njih se očekuju da paze i na svoje prijatelje

Mogu biti članovi kraljevske obitelji pa čak stajati treći i četvrti u redu na britansku krunu, ali čim prođu kroz vrata školskog dvorišta, princ George i princeza Charlotte zapravo su samo školarci koji bi se trebali ponašati poput svojih vršnjaka. 

Stroga pravila ponašanja za pripadnike britanske kraljevske obitelji Možda vas zanima I sama kraljica Elizabeta mora se pridržavati ovih 12 strogih pravila protokola Rubrika Life&style Life&style

Kako piše Mirror, to znači da trebaju slušati ono što im govore nastavnici, ali i slijediti jedno pravilo koje se posebno njeguje u privatnoj školi Thomas Batters koju pohađaju učenici od šest do 13 godina. Radi se o jasnoj sugestiji – budi ljubazan!

‘’Očekujemo da će učenici u Thomas Batters školi biti ljubazni, biti dobri prijatelji, uvijek u potrazi i pripravni podržati one kojima treba riječ ohrabrenja ili uho za slušanje’, piše na službenim web stranicama škole. 

Ravnatelj škole Simon O'Malley istaknuo kako se nada da će učenici njegovu školu napustiti sa snažnim osjećam društvene odgovornosti, spremni da budu savjesni i brižni građani svijeta. 

Kako bi izgledali članovi kraljevske obitelji da prate beauty trendove? Ne moraš nagađati, slobodno pogledaj

O poznatoj privatnoj školi progovorila je i britanska novinarka Jane Moore. 

‘’To je zaista sjajna mala škola, posebno iz razloga jer se fokusira na ljubaznost, što je velika stvar. Svugdje su znakovi koji upućuju na ljubaznost, to je krilatice škole koja zapravo ne potiče na izdvajanje najboljih prijatelja’’, opisala je. 

George i Charlotte ovaj tjedan vraćaju se u školu nakon što su uživali u zabavnom ljetnom odmoru. Mlađi brat Louis uključit će se u školski program sljedeće godine kada napuni četiri godine.

Osmogodišnji George već se nalazi na 4. godini dok šestogodišnja Charlotte već dvije godine pohađa istu školu. Kada  su u 'Thomas Batters-u' George i Charlotte imaju druga imena

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0