Life&style

Prilično jezivo: žena iz New Yorka otkrila je tajni stan iza svog ogledala u kupaonici

  • Video, u kojem je žena otkrila drugi, tajni stan iza svog ogledala u kupaonici kruži na TikToku
  • Neobjašnjiv vjetar, odnosno propuh u kući pomogao joj je u neobičnom otkriću
  • Tajni stan otkriven je iza ogledala u kupaonici…

Zamisli, iza tvoje kupaonice nalazi se drugi tajni stan za koji nisi znala. Zvuči prilično jezivo, kao uvod u napeti film strave i užasa, ali doista se dogodilo Njujorčanki Samanthi Hartsoe. Stalno se čudila kako je u njezinoj kupaonici tako hladno, premda zapravo nema prozora. Često bi čak i osjetila hladni povjetarac, kako govori u videu na TikToku. U jednom trenutku učinilo joj se da hladan zrak dolazi iz ogledala u kupaonici. Potom je skinula ogledalo. Tamo je otkrila veliku rupu, koja očito vodi do drugog stana. 

Međutim, nije se usudila ući sama pa je tražila dvojicu prijatelja da dođu k njoj. Sve su snimili. Samantha je potom podijelila pojedinačne isječke na TikTou. Videozapisi postaju hit. 

Tajanstveni pronalazak stana postaje hit na TikToku 

Video prikazuje kako Samantha skida ogledalo, a zatim se popne kroz rupu u drugi stan. Opremljena maskom, svjetiljkom na čelu i čekićem, kreće u obilazak otkrića. Iza zida kupaonice otkriva potpuno novi stan s nekoliko soba. I očito je stan čak dvoetažni. 

Ovo je 10 najstrašnijih horora svih vremena, pobjednik ledi krv u žilama 

Međutim, nitko ne živi u njemu. Samantha je pronašla tek nekoliko vreća za smeće. U tajnom potkrovlju nije otkrila ni namještaj, a niti ljude. Potom se vratila u svoja četiri zida. Svakako će nazvati svog stanodavca i zacementirati ogledalo na zidu, izjavila je na kraju videa.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock

Komentari 0