Life&style

Prijavi se za financijski makeover, naši stručnjaci će ti pomoći da naučiš uspješno balansirati svojim prihodima i troškovima

  • Teško je pretakati s kartice na karticu?
  • Ne vidiš izlaz iz svoje financijske situacije?
  • Na dobrom si mjestu - prijavi se na naš missINVEST natječaj i osvoji financijski makeover
  • Bez obzira koliko zarađuješ, naši stručnjaci će ti pomoći da uspješno upravljaš svojim prihodima i troškovima, pa čak i nešto uštediš  

Inflacija, pandemija, smanjena kupovna moć, poskupljenje energenata... Nije lako ovih dana balansirati s kućnim budgetom i krpati kraj s krajem, a kamoli nešto ostaviti sa strane. Vrlo lako se naći u začaranom krugu prebacivanja s kartice na karticu, tonjenja u sve dublji minus, bez nade da će stvari jednom postati bolje. Nema sumnje, u takvim situacijama itekako je dobrodošla pomoć stručnjaka, a baš tu mogućnost ti ovdje otvaramo. Naime, u sklopu 2. missINVEST konferencije powered by Zagrebačka banka pokrećemo natječaj u kojem će jedna čitateljica osvojiti financijski makeover tijekom kojega će stručnjaci transformirati kućni budžet i financije pobjednice natječaja.

 | Autor:
Inače, missINVEST se već drugu godinu održava u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom s ciljem podrške ženama u preuređenju osobnih financija. 
Žiri u sastavu Tonkica Zlački (glavna urednica miss7), Marcela Rukavina (direktorica Client Success & Service 24sata), Kristina Ercegović (utemeljiteljica portala Žene i novac) i Nikolina Zečić (direktorica upravljanja iskustvom klijenata, marketinga, identiteta i komuniciranja, Zagrebačka banka) izabrat će pobjednicu, jednu čitateljicu s kojom će financijski stručnjaci proći njezino stanje prihoda, mogućnosti dodatne zarade, educirati je o vođenju kućnog budžeta, štednji i investiranju, pomoći da osvijesti cjelokupan odnos prema novcu i kako ga poboljšati te joj u suradnji s portalom Žene i novac darovati Financijski planer za žene.
Pobjednica će također dobiti priliku sudjelovati na nadolazećoj missINVEST konferenciji uživo 29. studnoga u Zagrebu i tijekom radionice 'Kako izaći iz duga' podijeliti svoje novostečeno znanje, spoznaje i iskustvo. 
Zato, prijavi se na missINVEST natječaj, nauči kako upravljati svojim novcem kako bi mogla upravljati svojim životom.
Opiši nam koji financijski problem imaš, kako vodiš svoje financije i zašto baš  ti trebaš našu pomoć da izađeš iz duga i konačno preuzmeš kontrolu nad svojim novcem. 

PRAVILA NATJEČAJA

Prijavi se na nagradni natječaj!

Fill out my online form.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0