Life&style
1/7

Prigodne svijeće s hrvatskim potpisom

Mladi dizajner Damjan Jacić na tržište je izbacio limitiranu kolekciju svijeća osmišljenu isključivo za blagdane. Modeli koje predstavljamo idealni su poklon za nadolazeće blagdane.

Damien's Candles karakterizira inovativan i minimalistički dizajn, koji ima svoje temelje u modernoj arhitekturi. U ekskluzivnoj liniji svijeća koje Damjan predstavlja za ovo blagdansko vrijeme, zadržane su rebraste strukture i oblici prethodno prestavljene Signature Line, ali su dorađene trendovskim zakovicama i šljokicama.

 | Autor: Press materijali Press materijali

U izboru savršenog poklona može se birati između bijelih svijeća koje u ponudi dolaze sa  zlatnim zakovicama, zatim jedan posebno blagdanski model – zelena svijeća sa crvenim kabošima, a u ponudi su i bijele svijeće sa cirkonima u crnoj i rozoj boji.

 | Autor: Press materijali Press materijali „Moji kupci te ljudi koji prate moju estetiku traže  savršeni poklon za svoje najdraže. Bila mi je želja da im unutar brenda mogu ponuditi upravo nešto takvo, poklon koji zadržava moj potpis a opet je prilagođene blagdanima. Spontano se dogodila inspiracija sa vec postojećim modelom koji je postao savršena za podloga za transformaciju putem dodavanja dekorativnih elemenata na samu svijeću i stvarnja jedne skroz nove estetike. Tako se dogodila  poveznica sa šljokicma koje su svima omiljene u ovo vrijeme te također sa zakovicama, koje su sada vrlo popularne.“ izjavio je Damjan Jacić.

 | Autor: Press materijali Press materijali

I ovoga puta velika je pažnja stavljena na ručnu izradu, budući da je svaki model svijeće ručno optočen sa 48 zakovica ili šljokica. Svijeće su unikatne, autorski su rad mladog dizajnera i svojim dizajnom se savršeno uklapaju u moderne i pročišćene interijere. Damien's Candles limitirana kolekcija svijeća može se kupiti na prodajnim mjestima Pollak Cvijeće i CroCrodeal Galerija po cijeni od 39,00 kuna.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Press materijali

Komentari 0