Life&style

Preslatkom dječačiću iz filma "Jerry Maguire" govorili su da nije dovoljno privlačan, evo što mu se dogodilo

  • Preslatko lice Jonathana Lipnickog  iza vidnih naočala i frizure na juriš mnogi su zapamtili iz filma ‘’Jerry Maguire’'
  • No, tada šestogodišnji glumac danas je 30-godišnjak koji još uvijek nastoji svoj san o glumačkoj karijeri održati živim
  • Nije mu uvijek bilo lako, priznao je da su ga u prošlosti zlostavljali i ponižavali, a njegovi agenti čak sugerirali da nije dovoljno privlačan

Jonathana Lipnickog mnogi pamte po ulozi preslatkog plavokosoga dječačića Raya Boyda koju je uz slavne Toma Cruisea,Cubu Goodinga i Renée Zellweger odigrao u filmu ''Jerry Maguire''  kada mu je bilo samo šest godina. Kada se pojavio i u ulozi Georgea Littlea u filmu 'Stuart mali', Lipnicki je bio na putu da osvoji srca filmske publike diljem svijeta. 

No, dječak koji je u filmskom svijetu obećavao puno, skrenuo je s puta holivudske produkcije i blockbustera te je već u tinejdžerskim godinama uzeo odmor od glume, sada se polako vraća na glumačku scenu uz priznanja kako je bio zlostavljan. Bi li ga prepoznala danas, kao 30-godišnjaka?

Možda vas zanima Kao djevojčica osvojila je naša srca, borila se s ovisnošću, a evo gdje je danas kovrčava Sue Rubrika Life&style Life&style

Svi su misli da će biti prava filmska zvijezda

Uloga u filmu Jerry Maguire promijenila mu je život što je i ispričao godinama poslije u jednom intervjuu. 

‘’Uloga u Jerry Maguire je promijenila putanju mog života. To je ono što me je natjeralo da shvatim kako želim provesti ostatak života. Iz toga razdoblja imam puno sretnih uspomena’’, rekao je Jonathan. 

Kroz filmsku industriju probijao se zatim ulogama u filmovima ''Stuart mali'', ‘’The Little Vampire’’, ''Faca poput Mikea'', a pojavio se i u nekoliko epizoda u popularnoj seriji Dawson's Creek.

No, dolaskom u tinejdžerske godine Jonathan je napravio kratku pauzu u glumi, ali na kraju je odlučio da ipak želi nastaviti ostvariti svoj glumačkog sna. 

‘’Odlučio sam tretirati glumu kao da se radi o obrazovanju. Išao sam na satove glume i zadao sam si vrijeme od godine dana da vidim kako ću se osjećati. Istekom godine dobio sam ulogu u filmu i nikada se nisam osvrnuo’’, rekao je glumac. 

Trnovit put do uspjeha

Ipak nakon uloga u 90-ima pa i ranim 00-ima, sve odrasliji Jonathan sve se više mučio kako bi dobio ulogu. U tom razdoblju njegovi agenti su mu otvoreni sugerirali da je izgubio privlačnost. No, kako je prosije priznao to nije bio jedni oblik verbalnog zlostavljanja s kojim se glumac suočavao. 

Sjećaš li se Alane, djevojčice iz budućnosti? Danas ima 45 godina i evo čime se bavi...

‘’Kao dijete i u tinejdžerskoj dobi nemilosrdno su me ismijavali neki ljudi koji su sad čak i moji prijatelji na društvenim mrežama. Rekli su u mi da je moje vrijeme prošlo i da nikada više neću dobiti posao. U srednjoj školi sam se osjećao kao smeće i došlo je do toga da sam imao napadaje panike prije škole, jer sam se pitao kako će izgledati sljedeći dan. Bilo je uistinu ponižavajućih situacija’’, otvorio se Jonathan. 

No, glumca to nije zaustavilo u nakani da ostvari svoj glumački san. 

‘’Sigurno da sada ne snimam nekakve blockbustere ili studijska izdanja, ali moji filmovi ipak jesu u kinima. Trčim za svojim snovima i ne mogu biti sretniji’’, napisao je Jonathan nedavno na društvenim mrežama. 

Trenutno Jonathan je zaokupljen televizijskim angažmanom, a posljednji film u kojem je zaigrao je horor ‘Broil’ o disfunkcionalnoj obitelji koja pokušava kontrolirati svoje bogatstvo.

Photo: imdb

Komentari 0