Life&style

Preslatki ljenjivac Sloth će odsad biti tvoj najdraži ljubimac jer će ti savršeno - izmasirati leđa

  • Ovaj plišani ljenjivac će ti biti sve samo ne lijenčina
  • Kad god se zaželiš fine masaže i opuštanja, on će ti pomoći
  • A možeš s njim i spavati, nositi ga na more, voditi na putovanja...

Obožavamo nove gadgete ili lude proizvode koje možemo naručiti preko interneta. Nekad izdvojimo i koju kunu više za nešto što nam se učini kao ultimativna fora ili nešto što će nas i naše prijatelje potpuno oduševiti. 

Zato često znamo "prošetati" do stranice Firebox, na kojoj se mogu pronaći svakakve ludorije. A u oko nam je upao ovaj preslatki plišani ljenjivac Sloan - i to zbog svoje nevjerojatne vještine. Naime, Sloan je izvrstan maser i sve što trebaš je ubaciti nekoliko baterija i dopustiti da te odvede u zemlju užitka.

 | Autor: Firebox Firebox

Kako Sloan funkcionira? Ovaj plišani ljubimac u sebi ima ugrađen kvalitetan masažer i kad se zaželiš dobre masaže, samo ga moraš objesiti oko vrata i pričvrstiti njegove ruke koje su ljepljive na čičak. Nakon toga možeš šetati, raditi nešto drugo ili jednostavno sjediti ili ležati na trbuhu. Sloan će te za to vrijeme fino masirati i relaksirati od brojnih obaveza i briga koje nas more u zadnje vrijeme.

Istina, preslatki ljenjivac koji masira će te stajati nešto više novaca - oko 290 kuna na Fireboxu, ali ako ste novi korisnik i registrirate se na firebox.com, dobit ćete kupon od 5 funti za kupnju, odnosno više od 40 kuna. U tom slučaju će vas Sloan stajati oko 250 kuna. 

Možda vas zanima 10 trikova za značajnu uštedu na hrani i ostalim potrepštinama za kućanstvo Rubrika Life&style Life&style

I sad razmišljamo, iako se ova životinjska vrsta naziva ljenjivcima, naš mali Sloan je sve samo ne lijenčina - kad po cijele dane masira svoje vlasnike. :)

 | Autor: Firebox Firebox

Photo: Firebox

Komentari 0