Life&style
"Odvela sam muža kod njegove mame kad je bio bolestan - mislio je da ću ja paziti na njega"

Prehlađenog muža koji ju je maltretirao prohtjevima odvezla je mami: "Neka ona pazi na njega"

  • Žena je bila frustrirana nakon što joj je muž razbolio i očekivao da će biti uz njega kako bi ga mazila i češkala
  • Svekrva ju je izgrdila jer nije željela otići s posla i doći kući vidjeti što treba njenom bolesnom sinu 
  • Ljuta zbog njegovoh nerealnih očekivanja odlučila ga je odvesti u kuću njegove mame

Kad se par vjenča, obično se zavjetuju da će se voljeti "u bolesti i zdravlju". Međutim, perspektive o tome što to točno podrazumijeva se mogu donekle razlikovati. Jedna frustrirana supruga dosta se razljutila nakon što je njezin 30-godišnji suprug, koji se razbolio i dobio povišenu temperaturu, očekivao da će ga, uz sve, češkati po rukama i nogama. Čak ju je natjerao da dolazi s posla u radno vrijeme kako bi namjestila grijanje u kući na temperaturu koja mu odgovara ili mu podgrijala juhu. Ogorčena žena je priznala da "može biti totalni se***a kada je bolestan" te očekuje da se ona "iskaže" kad ga primi i najblaža prehlada i slično jer "to pokazuje kakva je ona zapravo supruga".

Nakon što joj je muž tvrdio da kućanski poslovi ne vrijede, supruga je odlučila više ne čistiti za njim i štrajkati dva tjedna Možda vas zanima Nakon što joj je muž tvrdio da kućanski poslovi ne vrijede, supruga je odlučila štrajkati dva tjedna Rubrika Life&style Life&style

Isprva je 34-godišnjkinja vjerovala da je njezin supružnik "samo pretjerano dramatičan", s obzirom na to da se svi razbole, ali većina ljudi "ne očekuje da će ih se maziti i paziti unedogled". Međutim, njezina druga polovica požurila ju je ispraviti po tom pitanju, rekavši da "očekivati ​​da će se ona o njemu brinuti čak i kada je samo prehlađen nije nikakav luksuz koji zahtijeva, već njegovo pravo".

"Odvela sam muža kod njegove mame kad je bio bolestan - mislio je da ću ja paziti na njega" | Autor: Shutterstock Shutterstock "Odvela sam muža kod njegove mame kad je bio bolestan - mislio je da ću ja paziti na njega"

On očito ima takav stav već dvije duge godine, a ona se umorila od njegovih zahtjeva. Na Redditu, supruga si je dala oduška i napisala: "Moj suprug se razbolio i ima temperaturu unazad nekoliko dana, iako sam ga nahranila, donijela mu lijekove ipak je zvao dok sam bila na poslu i rekao mi da dođem kući samo da bih mogla obavljati umjesto njega smiješno lagane zadatke poput podgrijavanja juhe koju želi jesti ili prilagođavanja temperature u sobi."

Njezin suprug, koji je nezaposlen, tjerao ju je da otiđe s posla najmanje tri puta, pretvarajući se da je situacija ozbiljna kada jednostavno nije bilaj. Kada je pretjerao, izravno mu je rekla da je prestane prekidati dok radi. Međutim, nakon što se na to očito oglušio, opet je tražio da dođe s posla.

Ovoga puta je odbila pa se umiješala njegova majka, optuživši je kako odbija pomoći suprugu. Žena je nastavila: "Zvala me i grdila kako sam grozna osoba što ne ostavim posao i dođem odmah vidjeti što njenom bolesnom sinu treb. Objasnila sam joj što radi, ali ona je ipak rekla da je pogrešno ignorirati njegove pozive".

"Odvela sam muža kod njegove mame kad je bio bolestan - mislio je da ću ja paziti na njega" | Autor: Shutterstock Shutterstock "Odvela sam muža kod njegove mame kad je bio bolestan - mislio je da ću ja paziti na njega"

U tom trenutku, smjestila je muža u auto i odvezla ga ravno do kuće njegove majke. Prisjetila se: "Dočekala nas je na vratima i izgledala je zbunjeno, rekla sam joj da njezinu bolesnom sinu u ovom trenutku treba majka, a ne žena, i predložila joj da se brine o njemu dok se ne oporavi, pa neka onda dođe kući. Počela je urlati 'Vrati se odmah ovamo!', ali ja sam se odvezla, moj muž je samo zbunjeno gledao, vjerojatno misleći da sam poludjela."

"Moj svekar je na Facebooku podijelio da sam imala pobačaj, ne znam mogu li mu ikad oprostiti"

"Odvela sam muža kod njegove mame kad je bio bolestan - mislio je da ću ja paziti na njega" | Autor: shutterstock shutterstock "Odvela sam muža kod njegove mame kad je bio bolestan - mislio je da ću ja paziti na njega"

Kasnije su joj oboje slali ružne poruke, oboje je optuživali da je "pasivno-agresivna" i da stavlja posao iznad "zdravlja i borbe svog supruga". Da stvar bude još gora, ostali članovi obitelji su je osudili, rekavši joj da je mogla uzeti slobodne dane i ostati kod kuće s njim. Čak su je počeli zvati "Crazy Sharon". Korisnici Reddita suosjećali su s njezinom situacijom dok su se protivili "toksičnom" i "djetinjastom" ponašanju supruga.

Možda vas zanima "Svekar i svekrva inzistiraju da imaju ključ naše kuće. Ne želim da njuškaju dok nas nema" Rubrika Life&style Life&style

Jedna osoba je komentirala: "Ponašao se kao kukavica, a ti si se prema njemu ponijela kako treba i odvezla ga mami. Ako mu se to ne sviđa, neka promijeni ponašanje". Druga je napisala: "Ja sam muško i moja žena bi me mazila kad sam bolestan, ali nikad je u milijun godina ne bih natjerao da ode s posla osim ako ne osjetim da moram ići u bolnicu. Ovaj tip je nevjerojatan, mora odrasti, a i njegova majka".

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Ako se ne moze brinuti o muzu onda nek se rastavi .