Life&style

Prefini cruffin od mandarine od danas je u ponudi Boogie Laba. Hitamo probati

  • Zagrebački Boogie Lab iznenadio je s novim okusom cruffina od mandarine
  • Cruffin je najavljen putem društvenih mreža i već je naišao na oduševljenje 
  • Možeš ga probati već danas i uživati u ukusnim slatkim zalogajima

Boogie Lab, jedna od omiljenih zagrebačkih gastro adresa kada su u pitanju ukusni brunchevi i fini krušni proizvodi, od danas u ponudi ima novi okus cruffina. Radi se o cruffinu s mandarinom za koji ne sumnjamo da će u tren oka postati najtraženija slastica jesensko-zimske sezone.

 | Autor: Foto: Instagram @boogielab_zagreb

Ako si i ti jedna od onih koja uživa u kreativnom spoju slatke mandarine i neodoljivo mekog tijesta, novi cruffin je idealna „izlika“ da sa svojim društvom odeš u Boogie Lab kušati ovu novu deliciju.

Možda vas zanima Najukusnija jesen: U Orijent je stiglo čak 8 prefinih slastica s kestenjem u glavnoj ulozi Rubrika Life&style Life&style

Mi moramo priznati da ovaj cruffin jedva čekamo kušati jer smo sigurni da će nas oduševiti okusom i teksturom kao savršena nadopuna omiljenom čaju ili kavi.

Inače, Boogie Lab je svoju novu slasticu najavio zagonetkom na službenom Instagram profilu. Postavljena je fotografija na kojoj se nije moglo razjasniti o kojem je okusu cruffina riječ i pitalica koja je od pratitelja tražila da pokušaju pogoditi okus. Onaj kome to uspije, osvojio je čak 10 ukusnih cruffina s okusom mandarine. Stoga, ako ga i ti želiš probati, ovih dana požuri na adresu ulice Kneza Borne 26.

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepo