Life&style
Snima se 3. sezona serije Bridgerton

Predobro! Novi video sa seta 3. sezone Bridgertona nudi rijedak pogled iza kulisa

  • Treća sezona 'Bridgertona' službeno se snima! 
  • U potpuno novom videu sa seta u Londonu, vide se našminkani članovi ekipe slavne serije
  • Treća sezona fokusirat će se na ljubavnu priču Colina i Penelope, iz knjiga Julije Quinn…

U kratkom videu pojavljuju se Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Kraljica Charlotte), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Bessie Carter (Prudence Featherington) i Hannah Dodd („nova“ Francesca Bridgerton).

Video završava tako što Luke Newton, koji glumi Colina, otvara vrata kočije Nicoli Coughlin, koja glumi Penelope. Nicola zatim kaže: „Službeno je počelo snimanje treće sezone Bridgertona.“ Ona pita Lukea: „Ulaziš?“ A on odgovara: „Idemo!“

Pogledaj cijeli video:

„Osjećam se kao da ćeš, ako vidiš da se Penelope umiljava ovom momku još jednu sezonu, reći: 'Saberi se! Hajde, nastavi i prijeđi preko toga'“, rekao je Coughlan za Netflixov Tudum ranije ove godine. „Showrunnerica Jess Brownellj razgovarala je s Lukeom i sa mnom tijekom sezone i mislim da će ljudi biti doista opsjednuti. Mislim da će obožavatelji knjiga biti sretni.“

 | Autor: Netflix Netflix

Novi sinopsis treće sezone također je otkriven u tandemu s videom:

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) konačno je odustala od svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina Bridgertona (Luke Newton) nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi o njezinoj prošloj sezoni. Međutim, odlučila je kako je vrijeme da nađe supruga, po mogućnosti onog koji će joj pružiti dovoljno neovisnosti da nastavi svoj dvostruki život kao Lady Whistledown, daleko od svoje majke i sestara. Ali, u nedostatku samopouzdanja, Penelopini pokušaji na burzi brakova spektakularno propadaju.

 | Autor: Netflix Netflix

U međuvremenu, Colin se vratio sa svojih ljetnih putovanja s novim izgledom i ozbiljnim osjećajem razmetanja. Ali, obeshrabren je kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila takvog kakav je bio, sada hladnokrvno gleda. Željan ponovno osvojiti njezino prijateljstvo, Colin nudi mentorstvo Penelope kako bi joj podigao samopouzdanje te kako bi joj pomogao pronaći supruga. Međutim, kad mu lekcije počnu biti previše učinkovite, Colin se mora uhvatiti ukoštac s tim jesu li njegovi osjećaji prema Penelope doista samo prijateljski. Stvari za Penelope komplicira njezin razdor s Eloise (Claudia Jessie), koja je pronašla novu prijateljicu na vrlo nevjerojatnom mjestu, dok Penelopeina sve veća prisutnost čini još težim tajiti njezin alter ego Lady Whistledown.

 | Autor: Netflix Netflix

Dok se Anthony Bridgerton i Kate Sharma ne spominju u zapletu, Simone Ashley potvrdila je da će se ona i Jonathan Bailey vratiti u trećoj (i četvrtoj) sezoni Bridgertona!

Mr. Malcolm's List Možda vas zanima Spoj 'Bridgertona' i 'Ponosa i predrasuda': film 'Mr. Malcolm’s List' stiže na streaming platforme Rubrika Life&style Life&style

Uz video iza scene, Bridgerton je najavio tri nova člana glumačke postave koja će se pridružiti u ovoj sezoni: Daniela Francisa, koji će glumiti Marcusa Andersona, „karizmatičnu prisutnost koja osvjetljava svaku prostoriju u koju uđe“, Sama Phillipsa, koji će glumiti Lorda Deblinga, „genijalni lord s neobičnim interesima“ i Jamesa Phoona, koji će glumiti Harryja Dankwortha, zgodnog muškarca kojem „nedostaje duhovitosti i inteligencije“.

 | Autor: Netflix Netflix

Dok čekamo premijeru treće sezone, sve epizode prve i druge sezone Bridgertona još možeš gledati na Netflixu.

Photo: Netflix

Komentari 0