Life&style

Ljubav i praznici: Moguće je odsjesti u divnoj seoskoj kućici iz kultnog božićnog filma s Cameron Diaz

  • Vlasnici kuće nisu ni znali da je riječ o 'slavnom imanju' kada su je kupili, vijest su doznali iz magazina o nekretninama
  • Nakon što su ih fanovi filma 'Ljubavi i praznici' počeli opsjedati, odlučili su iznajmiljivati kuću
  • Noćenje stoji oko 2500 kuna, a interes je posebno veliki tijekom blagdanskog razdoblja 

Šarmantna seoska kućica iz omiljenog božićnog filma 'Ljubav i praznici' iz 2006. od sada se može unajmiti na Airbnb-u. Kultni romantični film u kojem su glumili Cameron Diaz, Jude Law i Kate Winslet osvojio je mnoga srca, a najveći fanovi sada mogu provesti nekoliko dana upravo u toj seoskoj kući. 

Naime, Jon Bromley i njegova supruga Cressida nisu ni znali da je riječ o 'slavnoj' kući kada su je kupili. Vijest su doznali iz lokalnog magazina o nekretninama. Nakon što su im pred kuću počeli stizati fanovi filma i fotografirati se unaokolo, bračni par je odlučio nešto i zaraditi. 

 | Autor: SWNS SWNS

Prije nekoliko tjedana objavili su oglas o iznajmljivanju kućice na Airbnb, a cijena romantičnog noćenja je oko 2500 kuna (345 eura). Kao što su i očekivali, interes je velik tijekom blagdana pa su već popunjeni za Božić i oko Nove godine.

Možda vas zanima Mala Sophie, kći Judea Lawa iz filma 'Ljubav i praznici', danas je odrasla i izgleda totalno drugačije Rubrika Stars Stars

U filmu 'Ljubav i praznici' Amanda Woods (Cameron Diaz), nakon što je tek izašla iz veze, napušta Los Angeles i odlazi na dvotjedni odmor u seosku kućicu Rosehill Cottage u ruralni dio Engleske. Tijekom boravka upoznaje brata vlasnice kuće Grahama (Jude Law) i tu kreće romantična ljubavna priča. 

 | Autor: Netflix Netflix

Zanimljivo je da se filmske scene zapravo nisu snimale u stvarnoj kući, pošto su iz studija zaključili da je lokacija previše udaljena od Londona, u kojem je bila bazirana cijela ekipa i produkcija. Stoga su cijelu kuću, ciglu po ciglu, rekreirali u filmskom studiju. Tako je  Rosehill Cottage potpuno identična kao stvarna, sa svim detaljima poput ograde, drvenih vrata, vrta i seoskog puteljka na kojem se Cameron Diaz poskliznula u filmu.

 | Autor: SWNS SWNS

 

Photo: SWNS
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Odlicno