Life&style 20. listopada 2020.

Postoji 9 vrsta menstruacije - sve žene znaju o čemu točno govorimo...

Shutterstock/instagram.
  • Postoji li doista 9 vrsta mjesečnice? Liječnici se ne bi složili...
  • Ovo je više 9 različitih situacija koje nam mjesečnica kad-tad priušti
  • Opisane ovako duhovito djeluju skoro pa zabavno

Ah, oni dani u mjesecu... Nisu ugodni, ali priviknule smo se. Ne treba oko njih previše ni dramiti, riječ je o prirodnom ciklusu. Zato, prosječna će  se žena prepoznati u barem četiri, pet opisanih situacija. Možda postoji devet vrsta mjesečnice (ovo nije službeni stav medicine!), ali iskušale smo simptome više njih. 

1. "Ja sam šefica" menstruacija

Ova mjesečnica stvarno OBOŽAVA upropastiti tvoje omiljene gaćice. Da, možda nisi dobro procijenila koliko će biti jaka, ali to je ne opravdava, ne bi trebala biti tako mokra, pljackava, neudobna i jednostavno - nepristojna kao što jest.

2. "Sad me vidiš, sad me ne vidiš" menstruacija

Ova je menstruacija poznata po svojoj neodlučnosti. Možda pjesma Clasha "Should I Stay or Should I Go?" govori baš o njoj? Ne teče postojano poput Save, ali bilo bi lakše da teče. Ovako ne možeš predvidjeti njezino hirovito ponašanje. Taman kad misliš da je gotova, evo je opet. Kraljica neočekivanih mrlja. 

3. "Poprište zločina" menstruacija

Ova mjesečnica ti stvarno želi dati do znanja da je ovdje. Iz tijela izbacuje stvarno zanimljive stvari, komade nevjerojatnih oblika, veličine i konzistencije. Sve izgleda kao poprište ubojstva, ali istovremeno je na neki čudan način i zadovoljavajuće. 

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

4. Fantomska menstruacija

Kao da ti pokazuje srednji prst. Imaš grčeve, tamaniš čokoladu i sladoled, osjetljiva si, svadljiva. Svi su simptomi PMS-a ovdje, ali menstruacija nikako da počne. Ovo je možda jedina vrsta menstruacije koju jedva čekaš da dođe. 

Možda vas zanima... Svaki horoskopski znak ima prepoznatljiv modni stil - provjeri kakav je tvoj Rubrika Moda Moda

5. "Otmjeno je malo kasniti" menstruacija

Ova menstruacija misli da je jako duhovita i da je zabavno dovesti te u stanje potpune panike. Do Vraga Gdje Si menstruacija moglo bi joj biti drugo ime. Nije zabavno igrati se pogađanja. Jednostavno dođi na vrijeme!

6. Kraljica iznenađenja menstruacija

Potpuna je suprotnost Otmjeno Je Kasniti menstruaciji. Ta dođe kad je nitko nije zvao ni očekivao, puno prije rasporeda. S predispozicijom da ti potpuno uništi dan. Ne znamo radi li to iz čiste dosade ili je rođeni sadist, ali baš ju briga za tvoje planove. Došla je, a ti se snađi. 

7. "Nikad kraja" menstruacija

Čini se da nikad neće prestati. Toliko je dugo s tobom da zna kako ti je bilo na Rozginom koncertu, što si kuhala u srijedu i kakvo je vrijeme bilo prošli tjedan. Nakon devet dana pogledaš dolje, uvjerena da je prestala, ali ne. "Oh, pa mislila sam da se još malo podružimo" kao da ti govori. 

Možda vas zanima... Ovo voće nikako ne bi smjela jesti za vrijeme menstruacije jer ćeš obilnije krvariti Rubrika Life&style Life&style

8. "Kratka i slatka" menstruacija

Ovo je najljubaznija od svih menstruacija. Kao pristojna gošća na večeri dođe na vrijeme i ne ostane duže nego što se to bonton nalaže. Nije previše naporna, neuredna, mokra. Najbolja menstruacija koju možeš poželjeti. 

9. "Radije me ubij" menstruacija

Ova menstruacija misli da je tvoja maternica boksački ring. Nema nimalo obzira prema tvojoj toleranciji na bol, uzrokujući ti takve patnje da jednostavno ne vjeruješ da ti se to događa baš svaki mjesec. Tableta protiv boli malo će joj pokvariti veselje, ali samo nakratko. Vratit će se još jača...

Komentari 0