Life&style

Popularna serija "Kako sam upoznao vašu majku" dobiva nastavak, glavnu ulogu ima popularna glumica

  • Jedna od najpopularnijih novijih televizijskih serija "Kako sam upoznao vašu majku" dobiva nastavak
  • Serija će nositi naziv "Kako sam upoznala vašeg oca", s Hilary Duff u glavnoj ulozi
  • Producenti će biti Bays i Thomas, koji su bili kreatori i originalne serije

Popularna televizijska serija "Kako sam upoznao vašu majku" dobit će svoj nastavak, točnije spin-off, pod nazivom "Kako sam upoznala vašeg oca". Seriju će režirati Isaac Aptaker i Elizabeth Berger, dok će u izradi pomoći i Carter Bays i Craig Thomas, producenti 'Kako sam upoznao vašu majku'. Glavnu ulogu u seriji dobiti će popularna američka glumica Hilary Duff.

Radnja će se odvijati u bliskoj budućnosti, gdje će Sophie (Duff) sinu pričati priču o tome kako je upoznala njegovog oca. Priču koja nas katapultira u 2021. godinu gdje su Sophie i njezina usko povezana skupina prijatelja usred dogovora gdje jesu, što žele od života i kako se zaljubiti u doba aplikacija za spojeve i neograničenih mogućnosti. No, ostaje nam nepoznato kako će se nova emisija povezati s izvornom serijom "Kako sam upoznao vašu majku".

Netflixova serija 'Tko je ubio Saru?' osvojila je male ekrane. Evo što znamo o drugoj sezoni

Nova serija potječe od suizvođača sukreatora filma "Ljubav, Victor" Isaaca Aptakara i Elizabeth Berger, koji rade kao pisci i izvršni producenti u vijestima. Kreatori "Kako sam upoznao vašu majku" Carter Bays i Craig Thomas također su na mjestu izvršnih producenata. Duff će uz glavnu ulogu i producirati, a Adam Londy služit će kao koizvršni producent. 

Možda vas zanima Sjećaš li se vrckave dadilje iritantnog glasa? Iskopali smo nepoznate detalje o seriji koju smo obožavali Rubrika Stars Stars

 

"Izuzetno smo uzbuđeni što dovodimo" Kako sam upoznao vašeg oca "na Hulu", rekli su Aptaker i Berger." Carter i Craigova kultna originalna serija revolucionirali su polusatnu komediju i počašćeni smo što nosimo baklju naprijed za sljedeću generaciju - a s Hilary Duff ne očekujte ništa manje! Jedva čekamo da publika upozna Sophie i njezinu posadu i promatra ih kako dolaze na svoje i pronalaze ljubav u modernom New Yorku. 

Možda vas zanima Odbjegla zvijezda 'Ambasadorove kćeri' otvoreno priznala zašto se ugasila hit serija Rubrika Life&style Life&style

Ovo nije prvi pokušaj stvaranja nastavka za "HIMYM." CBS je naručio scenarij za "Kako sam upoznala vašeg tatu" 2013., u kojem je glumila Greta Gerwig s Meg Ryan u prilogu pripovjedačice. Projekt u konačnici nije izabran u seriju.

"Kako sam upoznao vašu majku" i dalje je jedna od najinovativnijih i najdražih komedija na televiziji", rekao je Craig Erwich, predsjednik Hulu Originalsa i ABC Entertainmenta.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!