Life&style

Ponovno je otvorena omiljena kultna kavana Lisinski, izgleda sjajno i - idealno za piće s frendicama

  • Nakon preuređenja i adaptacija ponovno je otvorena kultna kavana Lisinski
  • Na otvorenju su se pojavila mnoga poznata lica, a mi smo odmah zamijetili Bornu Kotormanić, koja ni na ovom događaju nije odlučila proći nezapaženo
  • Kavana Lisinski sad izgleda doista sjajno - svijetlo, prozračno, chic i ugodno za druženje

U petak navečer svečano je otvorena kavana Lisinski nakon mjeseci preuređenja i adaptacije. I odmah smo se uvjerili kako će nam to biti jedno od naših najdražih mjesta za druženje u Zagrebu. Kultna i omiljena kavana Lisinski, koja se nalazi u istoimenoj koncertnoj dvorani, u petak je otvorila vrata za stotinjak gostiju i oduševila sve prisutne. Posebno smo primjetili raznolikost boja koja se savršeno uklopila u ovo kultno mjesto za druženje, ali i iznimnu dozu elegancije.

 | Autor: pixell/instagram pixell/instagram

Za preuređenje ovog kultnog mjesta zaslužan je pionir barske scene - Hemingway bar. Iako su većinu toga promijenili, morali su zadržati izvorni izgled, a razlog je što kavana spada u zaštićene gradske prostore. Kako kaže arhitektica i projektantica Vlatka Čizmić, kod projektiranja nove kavane namjera joj je bila vratiti prostor u stanje što vjernije originalnom. Ukupan dojam interijera je svijetao i prozračan što je odlično zamijenilo stare drvene pregrade koje su prostor činile tmurnijim mjestom.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Nećeš vjerovati koji beauty proizvod svoje supruge Chrissy koristi John Legend! Rubrika Beauty Beauty

Na otvorenju su se pojavila mnoga poznata lica, a mi smo odmah zamijetili Bornu Kotormanić. Ni ovoga puta Borna nije željela proći nezapaženo pa je dominirala svojim modnim izborom. Riječ je o florescentno zelenom topu kojeg je ukombinirala sa vojničkim hlačama.

 - Što se tiče uređenja ne vidim neke promjene, ali mi se sviđa što ima dio za pušače. Sjajna je atmosfera, gastronomska ponuda i glazba. Nadam se da će tako i ostati i da će nam svima biti draga usputna stanica nakon koncerta u Lisinskom. Mislim da nam ovakvo mjesto nedostaje u gradu" rekla je za 24sata Borna Kotormanić, koja se prije izlaska spremala samo pola sata, a šminku i frizuru radi sama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeras s dragim prijateljem na otvaranju HEMINGWAY Lisinski @dhajden

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0