Beauty

Nećeš vjerovati koji beauty proizvod svoje supruge Chrissy koristi John Legend!

  • Tajnu svog njegovanog izgleda manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend vide u pametnom uređaju za čišćenje lica FOREO LUNA 3
  • Isti sam uređaj namijenjen mješovitoj koži imala priliku koristiti posljednjih šest mjeseci te sam oduševljena njegovom praktičnošću i učinkovitošću
  • Za sve one koje su ga poželjele u svojoj kolekciji imamo sjajnu vijest, a to je popust do 40% na kupnju FOREO uređaja povodom Crnog petka

Među slavnim damama malo je onih koje se mogu pohvaliti time da su svjetsku javnost osvojile svojom neopterećenošću, iskrenošću i duhovitošću, a jedna od njih zasigurno je manekenka Chrissy Teigen. Ova 33-godišnjakinja ne libi se na društvenim mrežama pokazati svoje pravo lice te je zbog svoje neposrednosti i spremnosti da otkrije sve svoje savršene nesavršenosti (poput strija, ožiljaka  i modrica) oduševila brojne žene. Moram priznati i ja sam jedna među njima! Chrissy je uspješna poslovna žena, izvrsna kuharica i sretnica koja je, ako je vjerovati časopisu People, uspjela osvojiti srce najseksi muškarca na svijetu - pjevača Johna Legenda. Tajnu svoga zavođenja još uvijek nije podijelila s više od 26 milijuna pratioca na društvenim mrežama, ali zato jest onu o tome što se to krije iza njezinog zdravog i njegovanog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy naime koristi FOREO LUNA pametni vododotporni uređaj za čišćenje lice te upravo njega smatra tajnim sastojkom koji stoji iza njezina dobra izgleda. "Savršen je za mene jer je malen i praktičan, a ja sam uvijek u pokretu. On mojoj koži omogućava zdravi sjaj". Toliko je oduševljena ovim proizvodom da ga je nabavila čak i suprugu Johnu. Sudeći po novostečenoj tituli izgleda kako je uređaj uspješno odradio svoj dio zadatka. Ponukana ovim hvalospjevima i ja sam se prije šest mjeseci odlučila na kupovinu FOREO uređaja, a u nastavku ti otkrivam svoje dojmove.

 

 | Autor: miss7 miss7

Što je FOREO LUNA 3?

Prilikom kupovine odlučila sam se na najnoviji proizvod u FOREO obitelji - LUNA 3 za mješovitu kožu. Kao i drugi FOREO pametni uređaji, LUNA 3 sadrži mekanu četkicu za čišćenje lica koja omogućuje duboko, ali nježno čišćenje. Posebnost ovog modela u odnosu na ranije FOREO verzije je ta što je površina silikonske četkice LUNE 3 za 30 posto veća te zbog toga lakše zahvaća teže dostupne dijelove lica. Ono što posebno oduševljava jest činjenica da ga je tako lako koristiti budući da ti putem svjetlosnih signala javlja koliko sekundi je potrebno čistiti dio lica. Također, tu je i aplikaciju "FOREO For You" koja nudi niz smjernica kako da što uspješnije provedeš.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva FOREO Aplikacija

Moram priznati kako su mu performanse uistinu fascinantne! Ovaj pametni uređaj u samo jednoj minuti uklanja nečistoće, sebum i mrtve stanice kože, ima 16 različitih intenziteta T-sonic pulsacija, a uz jedno punjenje može se upotrijebiti 650 puta. No, ono što me osobno najviše oduševilo jest to što ga osim za čišćenje lica možeš koristiti za masažu. Naime, "stražnja" strana uređaja specijalno je dizajnirana za nježnu anti-age masažu koja pridonosi održavanju mladolikog tena.

 | Autor: miss7 miss7 S desna na lijevo: FOREO Luna 3, Micro-Foam Cleanser, SERUM SERUM SERUM

Kako izgleda moja dnevna beauty rutina?

Imam mješovitu kožu sklonu dehidraciji  s proširenim porama i masnom T-zonom lica. Stoga posebnu pažnju posvećujem svakodnevnoj njezi lica, a moj ritual je sljedeći: nakon što sam uklonila šminku s lica, nanosim FOREO pjenastu kremu Micro - Foam Cleanser koja se u dodiru s vodom pretvara u mjehuriće. Ova krema obogaćena je aminokiselinama i vitaminom E te pomaže u uklanjanju nečistoća istovremeno ostavljajući osjećaj svježine i njegovanosti. Kremu nanesem na svoj FOREO Luna čistač te kružnim pokretima prelazim preko lica sve dok se tajmer ne ugasi. Potom lice, kao i uređaj, isperem pod mlazom vode. Da, tako je jednostavno!

 | Autor: miss7 miss7


Na osušenu kožu potom nanosim SERUM SERUM SERUM odnosno FOREO serum s mikrokapsulama, antioksidansima i hijaluronskom kiselinom za obnavljanje kože i očuvanje mladolikog izgleda. Ovo je ujedno i moj najdraži dio svakodnevne rutine budući da radi dubinskog prianjanja serum “razmazujem” uz pomoć stražnjeg dijela uređaja koji pruža sjajnu i opuštajuću masažu lica.

 | Autor: miss7 miss7

Kakvi su moji završni dojmovi?

Zašto ga volim? Jednostavan je za upotrebu, dovoljno malen da stane u svaku kozmetičku torbicu i izuzetno učinkovit pri održavanju zdrave i njegovane kože. Dio je moje svakodnevne beauty rutine posljednjih šest mjeseci te moram priznati kako sam uistinu zadovoljna njegovim učinkom. Koža mi je na dodir mekanija, umanjeno je crvenilo lica te neugodno perutanje, a koža djeluje hidratiziranije no ikad. Ako si i ti poželjela jedan ovakav uređaj znaj da ga povodom Crnog petka možeš nabaviti na sjajnom popustu do 40% na foreo.com i u Douglas parfumerijama. Ovu izvanrednu priliku uistinu nemoj propustiti! 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: flickr.com
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NinaS

    Odlican clanak. Bas si nam sve dobro objasnila. Vec dugo pratim iskustva ljudi sa Foreo proizvodima i odlucila sam da konacno i ja probam sve o cemu pricas. Imam malo masniju kozu i mislim da mi ovakva cetka moze samo pomoci :)