Life&style

Poklon uz novi broj magazina - miss7 rokovnik!

Zimsko izdanje lifestyle magazina miss7 je vani! Na više od 276 stranica donosimo puno zanimljivog štiva, što naravno nije sve! Zato vam kao božićni dar poklanjamo ovaj savršeni rokovnik krojen po mjeri svake žene!

Nova godina i nove odluke idu jedno s drugim, zna to i ekipa miss7. Zato vam kao poklon za svoj drugi zimski broj poklanjamo savršen poklon. Crveni rokovnik malih dimenzija koji može biti sve što poželite - planer ideja, organizator, možda podsjetnik za rođendane, imendane i obljetnice dragih ljudi. U njemu možete pisati sve što želite!

 | Autor: miss7 miss7

A sada mali podsjetnik na magazin miss7. Ovaj broj tako donosi i niz tema vezanih u sreću, a autori se nisu bojali zagrebati ni u tematiku o blagdanskoj tjeskobi, problematičnom egu i unutranjim nemirima te o surogat majčinstvu. Zapitali su se i kako to izgleda kada rentate Božić. Tu je i niz inspirativnih priča, a među njima o 12 cura koje će promijeniti svijet, istraživačkim novinarima koji mijenjaju svijet, trajnom đakonu koji poručuju da potražimo istinski smisao života unutar nas samih. Svakako ne treba preskočiti teme o jednako inspirativnim uspješnim ženama i njihovom doživljaju biznisa.

 | Autor: miss7 miss7

Ako još niste odlučile što pokloniti prijateljici, majci, ili nekoj drugoj vam dragoj osobi u ovo blagdansko vrijeme, paket miss7 magazin i rokovnik doista može biti idealna opcija za cijenu od 25 kuna. Crvena boja rokovnika nas podsjeća na blagdane, ali i energiju koju želimo isijavati u sljedećoj godini. Želimo vam da ovaj miss7 rokovnik bude - ispunjen!

Photo: miss7

Komentari 0