Life&style

Pogledaj kako to izgleda kad Indija susretne Dalmaciju! Na Korčuli je održano pravo indijsko vjenčanje

  • Destinacijska vjenčanja su novi trend među mladim parovima koji se odlučuju na sklapanje braka
  • Otok Koručula je tako sve popularnija lokacija među parovima iz inozemstva pa je ove sezonu u planu 50 inozemnih vjenčanja
  • Ovih dana održalo se indijsko vjenčanje poznatog svjetskog milijardera, a kako je izgledalo otkrivamo ti u nastavku

 

O ljepoti otoka Korčule pisali su još i stari Grci, a njegove čari polako otkrivaju i drugi te glas o magičnoj ljepoti ovog otoka seže daleko van granica Lijepe naše. Otok je postao sve popularnija wedding destinacija pa je tako ove sezone u planu gotovo 50 vjenčanja. Kao lokaciju za sklapanje braka Korčulu, zbog intimnosti, mira i romantične kulise, mahom odabiru strani parovi. Jučer je tako  u organizaciji "Korcula Dream Weddings"  uprizoreno ni više ni manje nego - indijsko vjenčanje. Na njemu su sudjelovali neki od najbogatijih ljudi na svijetu, a kako to izgleda kada Indija susretne Dalmaciju donosimo ti u nastavku.

 

 | Autor: KorculaDreamWeddings KorculaDreamWeddings

Možda vas zanima Zašto su Francuskinje tako dobre ljubavnice i što možemo naučiti od njih? Rubrika Life&style Life&style

Za vjenčanje na Korčuli su se odlučili  i George Bozovic i  njegova zaručnica Rohini Bhala. Ovaj mladi par u kasnim dvadesetima trenutačno živi u Londonu, no George je, kao što mu prezime sugerira, podrijetlom iz Hrvatske. A upravo je njegova baka s Korčule iz obitelji Arneri čiju su slavnu palaču i odabrali kao lokaciju održavanja svadbene svečanosti.

 | Autor: KorculaDreamWeddings KorculaDreamWeddings

S druge strane, njegova odabranica Rohini je Indijka. Tako su se među uzvanicima našli gosti sa svih kontinenata, a brojni su svjetski uglednici iz svijeta politike, medicine i biznisa imali priliku uživati u čarima ovog rajskog otoka. 

 | Autor: KorculaDreamWeddings KorculaDreamWeddings

 | Autor: KorculaDreamWeddings KorculaDreamWeddings

 

Photo: KorculaDreamWeddings

Komentari 0