Life&style

Pogledaj kako izgleda grudnjak od milijun dolara

Predstavljen je ovogodišnji Victoria's Secret Fantasy grudnjak i OMG - baš je jaaaako sjaji!

Victoria's Secret otkrio je ovogodišnji Fantasy Bra te svoju anđelicu koja će u njemu ponosno prošetati na najseksi pisti na svijetu. Ne moramo valjda ni govoriti da je prekrasan... Elsa Hosk je sretnica koja će nositi ovaj spektakularni (milijun dolara vrijedni!) grudnjak na VS pisti, a krajem mjeseca brend će u prodaju lansirati i njegovu jeftiniju verziju. 

Prema službenoj objavi, grudnjak je optočen sa više od 2,000 dijamanata, ima više od 70 karata i njegova izrada trajala je više od 900 sati. Wow, to je baš puno sjajnih kamenčića, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

Obožavateljice Victoria's Secreta krajem studenog moći će kupiti sličan (ali puno jeftiniji!) grudnjak sa Swarovski kristalima i to za cca 1,600 kuna. Prema tome, ako sanjaš o tome da nosiš ovaj predivan luksuzni grudnjak, možeš kupiti gotovo isti za puno manje novaca... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

29-godišnja Šveđanka Elsa Hosk, prvi put je šetala VS pistom 2011. godine, a titulu Anđelice dobila je u 2015. Nimalo ne sumnjamo da će Elsa dostojno zamijeniti svoje iskusne kolegice Anđelice koje su već nosile Fantasy Bra, a među njima su Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lais Ribeiro, Lily Aldridge i brojne druge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

Photo: victoria's secret

Komentari 0