Life&style

Pogledaj dirljivi susret izgubljene mace Polly koja se nakon puno godina vratila vlasnici

  • Mačka Polly nestala je iz kuće u kojoj je živjela prije puno, puno godina
  • Njena vlasnica, Dagmar Schneider, izgubila je svaku nadu u ponovni susret
  • Međutim, početkom veljače, sada već vremešna mačka, pojavila se u skloništu za životinje 

Službenici skloništa uspjeli su pronaći vlasnicu. Nakon 13 godina došlo do sretnog i dirljivog ponovnog susreta. Dagmar Schneider napokon može ponovno zagrliti svoju voljenu mačku.

Možda vas zanima Neodoljiva majica za tvog ljubimca: Reci nam da tvoja mačka ne treba ovu 'hoodicu' Rubrika Life&style Life&style

A onda je došla Polly...

Kad se Dagmar Schneider preselila 2014. godine, već je odavno odustala od nade da će ikad više vidjeti Polly. Kako izvještava „Rhein-Neckar-Zeitung“, prijavila je nestanak trobojne mačke šest godina ranije u Sinsheimu, pokrajini Baden-Württemberg. Ali, premda je Polly bila čipirana i registrirana, nije joj bilo traga. Do sada. Naime, početkom veljače, sada već ostarjela mačka ponovno se pojavila u 35 kilometara udaljenom Mosbachu.

Voditeljica skloništa začudila se kad je otkrila da je stara lutalica čipirana i registrirana. Nažalost, nije bilo moguće pronaći vlasnicu na navedenoj adresi. Ali, posvećeni tim nije odustao tako brzo i pokrenuo je potragu na Internetu. Tako su napokon uspjeli pronaći vlasnicu. Schneider se prisjeća u intervjuu za RNZ: „Odjednom je zazvonilo na vratima, a moja je susjeda stajala ispred mene i rekla: 'Pronašli su Polly!'“ U međuvremenu je sklonište moglo pronaći novu Schneideričinu adresu, ali ne i njezin telefonski broj. Stoga su prijatelji životinja nazvali susjednu kuću i priopćili dobre vijesti. „Briznula sam u plač, a susjeda zajedno sa mnom“, rekla je Schneider za RNZ. “Moja prva misao bila je: otići ću po svoju Polly. Ni u kom slučaju nisam željela da ostane u skloništu.“

Ponovni susret nakon 13 godina

Ovaj tjedan je napokon došao i taj trenutak. Dagmar Schneider i njezina kći pokupile su svog davno nestalog sustanara. Hoće li Polly prepoznati svoju vlasnicu nakon 13 godina? Pogledaj sama:

Gdje se Polly godinama skitala, to i dalje ostaje tajna. Međutim, ne izgleda kao da je mačka živjela na ulici. Za svoju je starost očito u predobroj formi za to. Međutim, Dagmar Schneider naslućuje: “Polly se oduvijek voljela voziti. Možda je ušla u nečije vozilo ili javni prijevoz kao slijepi putnik i krenula dalje. Ili ju je možda netko doista odnio”, kaže Schneider u intervjuu. Vlasnici je neshvatljivo da životinja nikada nije vraćena. U svakom je slučaju presretna i Polly sada može svoju starost provesti u svom starom domu. Mazna, divlja ili lovac: što boja krzna otkriva o karakteru tvoje mace.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    pamtna maca sad je starija ali nije ih zaboravila.............