Life&style

Podignuo se do senzacije! Zbog 'morskog penisa' internet je izgorio od zezancije

  • ‘’Čak i priroda ima poriv’’, ‘’Gdje se stavljaju baterije’’, samo su neki od humorističnih komentara na neobično stvorenje falusnog oblika
  • ‘’Penis ribu’’ iako to ona nije, već neka vrsta morskog crva, pronašla je Australka na plaži
  • Fotografije morskog stvorenja postale su senzacija, a kada ih pogledaš bit će ti i jasno zašto

Dok će nam nekada utjerati strah u kosti priroda će nas nerijetko očarati i svojim ljepotama ali i bizarnim smislom za humor. Mnogi su upravo smiješnim i krajnje neobičnim opisali morsko stvorenje čije se fotografija proširila jednom Facebook grupom u Australiji. Zapravo se radi o vrsti morskog crva koja oblikom frapantno nalikuje muškom spolovilu.

Možda vas zanima Što te čeka: znaš li kako se njegov penis mijenja s godinama? Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Insagram/@sharejosie Insagram/@sharejosie

Fotografiju morskog falusa kojeg je pronašla na morskom dnu u blizini plaže Rye Front u Australiji  na društvene mreže je postavila Josie Jones. Kako ekipa na internetu nije baš bila sasvim sigurna o čemu se radi, uključili su se i stručnjaci koji su utvrdili da ta ‘’muškost’’ iz oceana zapravo pripada valjčarima odnosno razredu morskih beskralježnjaka koji se još nazivaju prvousti ili Protostomia iz koljena Cephalorhyncha.

Postoji 6 vrsta penisa, evo po čemu ih sve možeš razlikovati

 | Autor: Insagram/@sharejosie Insagram/@sharejosie

‘’Ni u najluđim snovima se nisam nadala da će ljude zanimati ove fotografije, ali su postale viralne. Zapravo sam ih izbjegavala podijeliti  jer sam mislila da će to ispasti nepristojno’’, napisala je Josie na svom Instagram profilu. 

 | Autor: Insagram/@sharejosie Insagram/@sharejosie

‘’Čak i priroda dobiva poriv’’, Gdje se stavljaju baterije’’, ‘’Neka morska stvorenja će se s tim zabaviti’’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ispovijesti: 4 žene otkrile su kakav je zapravo seks s muškarcem sa sićušnim spolovilom

Ova vrsta valjčara nije jedino morsko stvorenje falusnog oblika. Prije više od godinu dana  tisuće morskog crva u obliku penisa osvanulo je na jednoj kalifornijskoj plaži i bili su prava senzacija. 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Insagram/@sharejosie

Komentari 0