Life&style

Počinje! U Ikeu je stigla božićna kolekcija i ima baš čarobnih stvari

  • U robnoj kući IKEA Zagreb dostupna je nova blagdanska kolekcija, nadahnuta modernim proslavama i druženjima
  • Zimski dani ponekad znaju biti sivi i tmurni, no uz viseće zvijezde ili svijećnjak "Strala", što znači svjetlo na švedskom, svaki kutak u domu može izgledati toplo i svijetlo, i danju i noću

Od početka listopada u robnoj kući IKEA Zagreb dostupna je nova blagdanska kolekcija, nadahnuta modernim proslavama i druženjima. Ako posjetiš robnu kuću IKEA Zagreb, moći ćeš pronaći inspiraciju  za blagdansko uređenje doma - od postavljanja stola, preko pripreme slasnih kolača do ukrašavanja prostora i zamatanja poklona. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Među blagdanskom kolekcijom nalazi se tako prigodno posuđe "Vinterfest", uključujući tanjure za posluživanje, zdjele, ali i stalak za serviranje za sve ukusne zalogaje spravljene od lososa, ali i drugih prigodnih namirnica. Uz ovo će se posuđe dobro uklopiti i blagdanski stolnjak s crvenim motivima, izrađen od održivog pamuka, koji će svaki stol u tren oka pretvoriti u slavljeničko umjetničko djelo.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zaigranim ukrasima, među kojima se ističu papirnate zvijezde i nezaobilazne kuglice crvenih i plavih nijansi te s prugicama, radovat će se oni najmlađi, ali i roditelji, pa će tako ukrašavanje doma postati zabava za cijelu obitelj. Među ukrasima se nalazi i "Godtagbar" keramička vaza plavo-bijele boje, obojana ručno, u koju možeš utaknuti omanje božićno drvce ili omiljenu biljku.

Možda vas zanima Pogledaj što je dobila Lana Klingor i kako je reagirala na misterioznu poruku Rubrika Life&style Life&style

 Zimski dani ponekad znaju biti sivi i tmurni, no uz viseće zvijezde ili svijećnjak "Strala", što znači svjetlo na švedskom, svaki kutak u domu može izgledati toplo i svijetlo, i danju i noću. Stolu za blagovanje blagdanski će štih donijeti svijećnjak STRÅLA s tri svijeće na baterije s ugrađenim timerom koji će upaliti ovu LED rasvjetu svaki dan u isto vrijeme – i diskretno pozvati na zajednički objed.

 | Autor: IKEA IKEA Sastavni dio blagdana su i pokloni, a ove godine IKEA poziva na održivije zamatanje, pri čemu i sam omot postaje dio poklona. Tako poklon možeš omotati VINTERFEST ručnikom i ukrasiti VISSVAS LED rasvjetnim lancem, a ako se odlučiš za poklon u obliku slastica, jednostavno ih spremite u VINTERFEST posude.

Photo: None

Komentari 0