Life&style

Plišanac iz Ikee postao je prava Internet zvijezda - i sasvim je jasno zašto

Plišanac iz Ikee, nazvan BLÅHAJ, u posljednje vrijeme je najpopularnija igračka na društvenim mrežama. Vlasnici ga slikaju u svakodnevnim situacijama koje su, doduše, više tipične za ljude, nego morske pse - i stvarno izgleda presmiješno

Nije tajna da su nam igračke iz Ikee, pogotovo plišane, predobre te da se čak i mi odrasli ponekad moramo suzdržavati da si ih ne kupimo. Jedan morski pas nazvan BLÅHAJ nije samo dobar dar za djecu već mu ni odrasli nisu mogli odoljeti. Još bolje je to što ga vlasnici diljem svijeta stavljaju u situacije iz ljudske svakodnevice. 

 | Autor: Printscreen/Ikea Printscreen/Ikea

Tako smo mogli vidjeti kako si je doma pripremio opuštajuću večer s krastavcima na licu pored kade. Ili s opranom kosom zamotanom u ručnik pere zube iznad umivaonika. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Nisu mu strani ni kućanski poslovi poput usisavanja, kuhanja te provjetravanja posteljine. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

No,  BLÅHAJ zna i uživati u životu. U slobodno vrijeme čita knjigu, karta sa prijateljima, gleda filmove (posebno je zanimljivo kad gleda 'Ralje').

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Jednako mu dobro pristaje i ženska i muška odjeća...

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Postoje još brojne situacije koje možeš vidjeti pod heštegom blahaj, a čak je i otvoren Instagram profil pod imenom Blahaj.

Možda vas zanima Čini nam se da redovito ponavljamo ovih 5 pogrešaka u IKEA-i Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0