Life&style
GlamArt studio

Pladnjevi, etažeri, satovi, zdjelice... Unikatne dekoracije od smole potpisuje hrvatski GlamArt studio

  • Ručni radovi imaju posebnu vrijednost, a one dekoracije koje možemo i praktično iskoristiti, najdraži su nam ukrasi u domu
  • GlamArt studio u svojoj ponudi ima predivne etažere, podmetače i pladnjeve prekrasno izrađene od smole
  • Različiti unikatni dizajni ovih dekorativnih predmeta mogu biti i idealan poklon!

Jedinstveni dizajni, pogotovo ako su ručno rađeni, uvijek privuku posebnu pozornost, a mi smo na Instagramu zapazili predivne predmete od smole i drva hrvatskog brenda GlamArt studio, iza kojeg stoji Jelena Glavaš.

GlamArt studio | Autor: Instagram @glamart_studio Instagram @glamart_studio GlamArt studio podmetači

U smolu se zaljubila na prvi pogled te su joj dekoracije poput podmetača ili wall art-a bile pravo otkriće, objasnila je u priči o počecima brenda na njihovoj službenoj stranici. "Kad me nešto privuče, nije mi želja to kupiti gotovo… Ja to poželim napraviti sama", poručila je Jelena, čije dizajne na Instagram prati gotovo sedam tisuća ljudi.

GlamArt studio | Autor: glamart-studio.com glamart-studio.com GlamArt studio sat i podmetači

U ponudi GlamArta nalaze se razni dekorativni predmeti poput podmetača za čaše, pladnjeva, etažera za kolače, zdjelica, satova i daski za serviranje, a brend je prošle godine imao i predivnu božićnu kolekciju ukrasa, koju možda možemo očekivati i ovog Božića!

GlamArt studio | Autor: glamart-studio.com glamart-studio.com GlamArt studio pladanj i podmetači

Donutella bracelet Možda vas zanima Hrvatski brend Donutella bracelet - obožavamo njihov nakit za ljubitelje pasa i nevidljive ogrlice Rubrika Moda Moda

GlamArt studio | Autor: glamart-studio.com glamart-studio.com GlamArt studio podmetači

Dolaze u raznim bojama, od neutralnih nijansi koje se uklapaju u svaki prostor do posebnih, tirkiznih ili ružičastih boja koje će svako korištenje ovih predmeta učiniti efektnim.

GlamArt studio | Autor: Instagram @glamart_studio Instagram @glamart_studio GlamArt studio sat

Posebnost predmeta je i u dodanim ukrasima koji obogaćuju svaki dizajn, poput sjajnih zlatnih listića ili cvijeća. Svi predmeti iz GlamArta pakiraju se u ručno rađene kutije koje izrađuje Jelenin suprug, jer su time željeli pružiti svojim klijentima više od samih podmetača ili ostalih proizvoda, stoji na stranici brenda.

GlamArt studio | Autor: glamart-studio.com glamart-studio.com GlamArt studio pladanj

Svi predmeti iz GlamArt kolekcije mogu se naći na njihovoj službenoj stranici te na Facebook i Instagram profilima brenda.

GlamArt studio | Autor: glamart-studio.com glamart-studio.com GlamArt studio podmetači

brend Fasada Možda vas zanima Hrvatski brend Fasada pohvaliti se može zanimljivim krojevima i malim kolekcijama odjeće "s pomakom" Rubrika Moda Moda
Photo: glamart-studio.com

Komentari 0